free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Μας επηρέασε η διακοπή»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του επηρεάστηκε ως προς τον αγωνιστικό της ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης, ενώ εστίασε και στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Διαγόρα Αιγάλεω.

 

 

Με δύσκολη όσο ιδιαίτερα πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με1-0 επί του Διαγόρα Αιγάλεω συνέχισε ο ΠΟΨ την ξέφρενη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ προς την επίτευξη της άμεσης επανόδου του στην Β’ Κατηγορία. 

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν μακριά από το πρόσωπο, που μας είχαν συνηθίσει σε προηγούμενα παιχνίδια τους, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή, «μίλησε» η καρδιά και η στόφα πρωταθλητή, που αναδεικνύουν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδόπουλου κι απέδρασαν από τις δυτικές συνοικίες με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές τους, χάρη σε γκολ που σημείωαε ο Παναγιώτης Κοτσώνης στο 74ο λεπτό. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: 

«Σε γενικές γραμμές η εμφάνισή μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Θεωρώ ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό μας επηρέασε η διακοπή του πρωταθλήματος., Στο πρώτο ημίωρο χάσαμε τρεις – τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ στο 43’ απωλέσαμε και πέναλτι , χάνοντας τη δυνατότητα να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος. Τελικά καταφέραμε έστω καις το 74’ να σκοράρουμε και να συνεχίσουμε με νίκες την πορεία μας, όπως φυσικά και να αποσπαστούμε έξι πόντους από την δεύτερη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά την ισοπαλία της κόντρα στα Ταταύλα.

 

Στα κέρδη της αναμέτρησης, περοσμετράται και η επιστροφή του Σωτήρη Λεοντίου έπειτα τον σοβαρό του τραυματισμό. Ήταν ιδιαίτερα καταλυτικός, αφού κέρδισε και το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ, που έκρινε τον αγώνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του διοικητικού ηγέτη της ομάδας του Ψυχικού, για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης. Ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμαστε πάση θυσία την νίκη, ώστε να διατηρήσουμε το βαθμολογικό μας προβάδισμα από τους διώκτες μας ή ακόμη καινα το αυξήσουμε

 

  

 

 

 

 

Related posts

Στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό για Λαρισαϊκό

Παντελίδης Mάνος

Σεισμό με τον Πορτογάλο Μάικ Φερνάντες στον Άφοβο

Τάσος Ζαφειρίου