free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Ήττα που μας θυμίζει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Την απαιτούμενη συγκέντρωση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

Σε εντός έδρας ήττα – σοκ από τον Κεραυνό Γλυφάδας με 1-2 υποχρεώθηκε ο πρωτοπόρος ΑΟ Ιλίου και είδε την διαφορά από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου να μειώνεται στους δύο βαθμούς και πλέον η μάχη της κορυφής του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ να μπαίνει σε μία νέα βάση δεδομένων. 

Ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Γιώργος Τζώτζης βλέπει τα πράγματα με περισότερη ψυχραιμία και με δηλώσεις του φροντίζει να δώσει το στίγμα του για ένα νέο ξεκίνημα, που θα διατηρήσει ακλόνητη την ομάδα του στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αρχής γενομένης από το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ιδιαίτερα δυνατή και ανταγωνίστρια Θύελλα Αγίου Δημητρίου: 

«Γνωρίσαμε μία εντός έδρας ήττα – σοκ από τον Κεραυνό Γλυφάδας. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται ως «καμπανάκι» για εμάς κι ήρθε να μας θυμίσει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Η βαθμολογική διαφορά που είχαμε αποσπάσει από τους διώκτες μας, όπως φυσικά και η διακοπή του πρωταθλήματος μας χάλασε την συγκέντρωση. Με άμεση συνέπεια στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας να μην εμφανιστούμε προσηλωμένοι στον βαθμό, όπου απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα και αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να έρθει η ήττα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Α.Ο. Ιλίου, για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το συγκεριμένο παιχνίδι, ώστε να διατηρηθούμε ακλόνητοι στην κορυφή και να πλησιάσουμε ακόμη πιο κοντά τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία»

 

 

 

  

 

Related posts

Ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Λαμπρινάκος

Αίσθηση με τον Γιώργο Μπάκα ο Ζέφυρος Αιγάλεω!

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Η ομάδα έβγαλε προσωπικότητα!»

Kώστας Παλαιολόγος