free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Σεβαστήκαμε την Κηφισιά 2010 περισσότερο …»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του υποτάχθηκαν εύκολα στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ., αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

 

Με βαριά ήττα 4-1 από την πρωτοπόρο Κηφισιά 2010 συνέχισε η Κορωνίδα τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπόρεσε να αντιταχθεί στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου ομάδας, με άμεση συνέπετα το τελικό 1-4 να έρθει απολύτως φυσιολογικά. 

Ο τεχνικός ηγέτης της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του σεβάστηκαν περισσότερο από’ ό,τι θα έπρεπε την αντίπαλό τους: 

«Απέναντι στην Κηφισιά 2010 δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε την αντίπαλό μας, η οποία όντως είναι μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και πού πιο ποιοτική απ’ όλες τις άλλες που συμμετέχουν στον όμιλο και δεν είναι τυχαίο ότι συνιστά τη μοναδική αήττητη στο σύνολο των εραστιεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣΑ ήταν το  αρχικό σχόλιο του Γιάννη Καπράλου, για να προσθέσει: 

«Θεωρώ ότι κλειδί ήταν τα δύο πρώτα γκολ, τα οποία μας έβγαλαν τελείως εκτός ρυθμού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αντιδράσαμε, μειώσαμε το σκορ, αλλά αυτό ήταν παροδικό και εν συνεχεία δεχθήκαμε και τα άλλα δύο τέρματα, που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε την προσοχή μας στην προσεχή αναμέτρηση με τον Γαλαξία. Μία ομάδα, που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένη τελευταία». 

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Κυριάκος Μπραβάκος  και Απόστολος Βιτζιλαίος

Related posts

Στο παιχνίδι του τίτλου ο Πανιώνιος Καισαριανής (0-1)

Abola Team

Πατήσια-Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 1-4

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team