free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Η προσπάθεια των παιδιών είναι αξιοσημείωτη»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από το πνεύμα μαχητικότητας των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών τους δυνατοτήτων παρουσίασαν τα Σούρμενα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1

Το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να φέρνει μία μικρή δόση πικρίας στους «ερυθρόλευκους» δεδομένου ότι ενδεχόμενη νίκη θα έμπαιναν ακόμη πιο αποφασιστικά στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο η εν γένει παρουσία και το πνεύμα μαχητικότητας  που επέδειξαν οι περυσινοί Κυπελλούχοι ΕΠΣΑ άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Γιάννη Μητρούση, ο οποίος δήλωσε τα εξής

«Παλέψαμε στα ίσια το παιχνίδι απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική και δυνατή ομάδα όπως είναι ο Άρης Πετρούπολης. Θεωρώ ότι έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσία γραμμής και λίγες φάσεις. Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, διάστημα όπου είχαμε την απόλυτη υπεροχή, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι ένα δεύτερο τέρμα, αφού χάσαμε άλλες δύο – τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο Άρης Πετρούπολης ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση» ήταν το αριχκό σχόλιο του Γιάννη Μητρούση, για να προσθέσει:

«Από τους παίκτες μου δεν έχω κανένα παράπονο. Η προσπάθεια των παιδιών είναι αξιοσημείωτη. Όσο βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή, θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με ξεκάθαρο στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Πολύ προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής»

60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Το μεγάλο γεγονός στην κοπή πίτας του συλλόγου

Ρένος Γιαμπουράς

Γκλεγκλές: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Kώστας Παλαιολόγος