free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σγούρα: «Η σκέψη μας στον Εθνικό Αστέρα»

Στο επερχόμενο ντέρμπι με την ιστορική ομάδα  της Καισαριανής στρέφει την προσοχή της η Υπεύθυνη Τύπου της Κηφισιάς 2010 Κρίστι Σγούρα.

 

 

 

Την εκπληκτική και αήττητη πορεία της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Κηφισιά 2010 με την ευρεία της εκτός έδρας νίκη επί της Κορωνίδας με 4-1. 

Το συγκρότημα  των βορείων προαστίων αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου,αναδεικνύοντα πολές από τις αρετές που το χαρακτηρίζουν. 

Πλέον το μυασλκό και η προσοχή όλων έχει επκεντρωθεί στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Εθνικό Αστέρα, όπου η νίκη αποτελει μονόδρομο, ώστε να διευρυνθεί το αήττητο. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Υπεύθυνης Τύπου του συλλόγου Κρίστι Σγούρα:  

«Συνεχίσαμε την αήττητη πορία μας στο πρωτάθλημα με μία ευρεία νίκη επί της Κορωνίδας, όπου την συνδυάσαμε με όμορφο ποδόσφαιρο. Η σκέψη μας τώρα επικεντρώνεται στο επερχόμενο ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Εθνκό Αστέρα. Όλοι οι παίκτες μας είναισε θαυμάσια αγωνιστική κατάσταση και αδημονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου πειρμένουν και την στήριξη των φίλων της ομάδς. Το ζητούμενο, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες με παρουσία και στα γήπεδα της Α’ Εθνικής»

 

 

 

 

 

   

Related posts

“Εξάσφαιρος” Γαλαξίας!

abola10

Ανακοίνωσε Κομεσάριο το Δάσος Χαϊδαρίου κι έξι … προαγωγές στην πρώτη ομάδα

Kώστας Παλαιολόγος

Πατήσια-Λαρισαϊκός 1-1

Abola Team 3