free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Επικίνδυνο παιχνίδι με την Χρυσούπολη»

Στον βαθμό δυσκολίας, αλλά και στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Χρυσούπολη, στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Με εκτός έδρας νίκη 3-1 επί των Αμπελοκήπων συνέχισε ο Αστέρας Ζωγράφου τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, γεγονός, το οποίο επέτρεψε στους «κυανέρυθρους» να εδραιωθούν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους. 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς, ο οποίος έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια,στρ΄φοντας την προσοχή του στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με την Χρυσούπολη: 

«Ήμασταν αερκετά καλοί στην αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους. Η επιστροφή σημαντικών ποδοσφαιριστών μας έκανε πολύ πιο συμπαγείς. Γεγονός, που μας επέτρεψε να έχουμε υψηλό ρυθμό και καλά στάνταρ απόδοσης στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση με την Χρυσούπολη. Η ερχόμενη αντίπαλος δείχνει αρκετά δυνατή κι ανταγωνιστική. Μας περιμένει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι»

 

Επιστρέφει ο Δημητρίου 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μημύματα στον Αστέρα Ζωγράφου αναφορικά με την αποθεραπεία του Μάριου Δημητρίου. Ο ποιοτικός επιτελικός μέσος ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας , με άμεση συνέπεια να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων αι αν φωνάξει ετοιμοπόλεμος.

 

 

 

Related posts

Νίκος Ζαννίκος ”The sting of the bee”

Γιάννης Μελίτας

Νίκη για Καματερό

Βασίλης Θεόκλητος

«Μονόδρομος η νίκη με Αλσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος