free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Βετεράνοι Ρόδου- Διαγόρα: Στις 4/3 το φιλικό με την Προοδευτική

Την Δευτέρα έγινε η καθιερωμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.

Ο Σύνδεσμος με ανακοίνωση που εξέδωσε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε ότι το φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους της Προοδευτικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, αμέσως μετά την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Ιωνικό Νικαίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έγινε σήμερα (σ.σ. Δευτέρα), στις 5:00μ.μ. το προγραμματισμένο Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.

Αποφασίστηκε λοιπόν ο αγώνας παλαιμάχων μεταξύ του Συνδέσμου μας και της Προοδευτικής να γίνει στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα και θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Διαγόρας» στις 4 Μαρτίου , ημέρα Κυριακή και αμέσως μετά τον αγώνα του Διαγόρα με τον Ιωνικό, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την προηγούμενη του αγώνα θα παρατεθεί δείπνο στο εστιατόριο του μέλους του Συνδέσμου μας Αγαπητού Αμπελά ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Προοδευτική!

Αποφασίστηκε επίσης οι αγώνες του Συνδέσμου μας με την Προοδευτική, με την ΑΕΚ και με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου να αφιερωθούν στη μνήμη των αγαπημένων μας φίλων και συμπαικτών μας που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας , των Γιώργου Βασιλαρά, Γιώργου Τανίδη και Κώστα Παπαοικονόμου αντίστοιχα κάθε ένας σε κάθε παιχνίδι».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Τα αστέρια της Εθνικής Ενόπλων σε φιλικό με ομάδα προσφύγων από τον Σκαραμαγκά

Ρένος Γιαμπουράς

Διεθνής αγώνας σήμερα 5/7 για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που απέκτησε νέο Δ. Σ.

Abola Team 3

Αφιέρωμα στον Μιχ. Κρητικόπουλο (27/5) οι βετεράνοι Αθήνας-Εθνικού

Abola Team 3