free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Πήραμε μεγάλη νίκη, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί του Αγίου Δημητρίου, αλλά και στους φετινούς στόχους της ομάδας, εστίασε ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

 

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των τεράστιων φετινών του  δυνατοτήτων επέδειξε ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Αγίου Δημητρίου με 1-0. 

 Μία νίκη, που επέτρεψε στην ομάδα των βορεών προαστίων να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 39 πόντους και πλέον να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα των φετινών επιτυχιών Θανάση Ζαμπούρα: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική, μία μεγάλη νίκη επί ενός πολύ δυνατού και αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, είχαμε αγωνιστικότητα, πάθος και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, στοιχεία, τα οποία μας έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσουμε στην νίκη, που μας διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Είμαστε μία ομάδα, η οποία στοχεύει να μείνει ψηλάκαικυρίως να αποδίδει όμορο ποδόσφαιρο. Ακόμη και τώρα, αυτό που θα είχα να σημειώσω, είναι ότι η άνοδος για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός. Ανεξάρτητα από το τί θα συμβεί στην συνέχεια της σεζόν, η γεύση, που μας μένει είναι γλυκιά από την μέχρι τώρα πορεία μας, αφού είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα όσα έχουμε πετύχει» κατέστησε σαφές ο επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο  επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη και ψάχνει για βαθμούς, που θα την φέρουν ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.  Πρόκειται για ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι, ένα ματς παγίδα, στο οποίο οφείλουμε να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα και συγκέντρωση που παρουσιάσαε απέναντι σοτν Άγιο Δημήτριο. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω σύσσωμη την διοίκηση, το τεχνικό επιτελςίο και τους ποδοσφαιριστές του Αγίου Δημητρίου για την άψογη φιλοξενία τους και την εν γένει συμπεριφορά ους, Ειλικρινά τους εύχομαι μία όσο το δυαντόν καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

 

 

 

 

Related posts

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Β’ Αθήνας

Abola Team

Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Φαβορί ο Άγιος Δημήτριος, αλλά θα παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος