free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Όταν κοιτάς ψηλότερα δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια…»

Σύνθημα ανασύνταξης από τον προπονητή των Πετραλώνων Κώστα Αρζένη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλουν για μία πρωταγωνιστική πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κταηγορίας άφησαν τα Πετράλωνα στην έδρα του Αγίου Θωμά, μένοντα ςστο ισόπαλο 1-1 απέναντι στη τοπική ομάδα.

Α;ποτέλεσμα, το οποίο έφερε τους «κυανέρυθρους» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 39 βαθμούς, δύο πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό, που έχει 41 πλέον  κι έναν από τον δεύτερο Άρη Πετρούπολης που έχει 40.

Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Αρζένης στις δηλώσεις που παραχώρησε, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και την εν γένει μέτρια εμφάνιση, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανασυγκρότηση, ενόψιε του επερχόμενου ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό:

«Είμαστε όλοι μας πολύ στενοχωρημένοι κυρίωςε με  το αποτέλεσμα που φέραμε απέναντι στον Άγιο Θωμά, όσο και από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Σίγουρα οι παίκτςε μου προσπάθησαν, ωστόσο από ένα σημείο κι έπιτα όταν κοιτάς ψηλότερα δεν αρκεί μόν η προσπάθεια. Δεν βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγάρι τελευταία κι οφείλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα » ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Πετραλώνων, για να προσθέσει:

«Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθε΄κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδ απολύ δυνατή και δυσκολοκατάβλητη, μ’ ένα σύνολο, που διαθέτει κορμό κι έναν αξιόλοογ προπονητή ίδιο για πολλά χρόνια. Εμείς απ΄την πλευρά μας εάν θέλουεμ να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μα ςγια την κατάκτηση της πρωτιάς, οφείλουμε να πετύχουμε μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων στα παιχνίδια που ακολουθούν»

 

 

 

 

 

Related posts

ΚΑΡΕ…ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-0

abola10

Νίκη για τα ψυχωμένα Σούρμενα!

abola10