free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα η Αγία Ελεούσα»

Στις δυσκολίες που κρύβει η προσεχής αναμέτρηση με την Αγία Ελεούσα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα της στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της επί του Κολωνού με 5-1. 

Αποτέλεσμα το οποίο επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να διατηρηθεί ακλόνητο στο ρετιρέ, συγκατοικώντας με την γειτονική Κοψαχείλα με 42 πόντους και να αντιμετωπίζει την καθοριστική συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Γκοβερίνου: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτηήσεις του αγώνα, αλλά και στρις δύσκολες γηπεδικές συνθήκε που συναντήσαμε, λόγω των μικρών διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου . Αυτή η νίκη, έρχεται να τονώσει το ηθικό μας εν όψει της δύσκολης συνέχειας., Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Ελεούσα.

 

Μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή, αθλητική κι άκρως ανταγνωισιτκή και θα χρειαστεί να επιδείξουεμ ιδιαίτερη προσοχή και να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να ψτάσουεμς το επιθυμητό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Θα χρειαστούμε αυξημένη συγκέντρωση»