free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική…»

Το εγκώμιο του Αγίου Δημητρίου έπλεξε ο Γενικός Αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

 

Σε ισοπαλία 1-1 απέναντι στο ψυχωμένο Καλαμάκι υποχρεώθηκε ο Γκυζιακός χάνοντας τεράστια ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας δεν ήταν η επιθυμητή, γεγονός το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας: 

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε κόντρα στο Καλαμάκι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία χφρειαζόταν πάση θυσία τους βαθμούς, αφού έπιζε την παρμαονή της και σαφέστατα το παιχνίδ συγκέντρωνε πολλές ιδιαιτερότητες και υψηλό βαθμό δυσκολίας, Γενικλα πάντως, η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Δεν ήμασταν καλοί» παραδέθχηκε το υψηλόβαθμο στέλεχος των «πορτοκαλί», ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε τοην προσοχή του στην σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο:

 

Το μυαλό και όλη μας η προσοχή περιστρέφεται πλέον στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική. Μία ομάδα,η οποία βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα κι έχει πολλές φιλοδοξίες και βλέψεις.Από την πλευρά μας  θα προεοτιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

  

Related posts

Νταλαμπίρας: «Αυτή η χρονιά ήταν απλά η αφετηρία»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τελικός το ματς με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου έχουν πετύχει ένα μικρό θαύμα»

Kώστας Παλαιολόγος