free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Χτίζουμε ομάδα με υγιείς βάσεις που έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων!»

Τον ενθουσιασμό του για το σύνολο που έχει δημιουργήσει, εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Ένα μέρος των τρομερών φετινών της δυνατοτήτων παρουσίας η Νίκη Αλίμου στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Άτταλο.΄

Οι «κυανόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην δύσκολη έδρα του Άτταλο, αποτέλεσμα το οποίο τους επέτρεψε να διατρήσουν την πρωτοπορία του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 37 πόντους. Με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης να ακολουθεί  με 36 πόντους και τον Άτταλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 35. 

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκκο Μανωλάς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και υπερήφανος για το φετινό του δημιούργημα: 

«Η ομάδα μας έβγαλε τρομερή ψυχή  και αγωνιστικότητα σ’ ένα παιχνίδι πού υψηλών  απαιτήσεων. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα , αφού στο μεγαλύτεροδιάστημα είχαν τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση. Το ζητούμενο είναι ότι πήραμερ ένα αποτέλεσμα, που μας επιτρέπει να διατηρηθούμε στη πρώτη θέση του ομίλου και να ατενίζουμε τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία., Παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών, βγάζουμε πολύ καλό αγωνισιτκό πρόσωπο., Μα πάνω απ’ όλα έχουμε καταφέρει να θέσουμε τις υγιείς και στέρεες βάσεις για το οικοδόμημα ενός συνόλου, το οποίο έχει αποκτήσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων της . Στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Εθνικού, ο οποίος παράλληλα, εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις του πρώτου βοηθού διαιτητή Σωτήρη Ντούκα.

 

«Έχουμε οικτρά παράπονα από τον πρώτο βοηθό διαιτητή, με αποκορύφωμα την ακύρωση ενός κανονικού γκολ του Δημητρόπουλου στο 40ό λεπτό και με το σκορ να είναι ήδ 0-1 υπέρ μας, ενώ σε ακόμη μία άλλη φάση στο 0-0 μας έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ»

 

 

   

Related posts

Πρασσάς: «Ήμασταν πειθαρχημένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team

Συγκίνηση για την υποστολή σημαίας του … Κρόνου Αιγάλεω