free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμος για το 3 στα 3 ο Διαγόρας Ρόδου

Τον Πέλοπα Κιάτου θα υποδεχθεί σήμερα στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας ο Διαγόρας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Ο «γηραιός» προέρχεται από δύο συνεχόμενα τρίποντα, απέναντι σε Α.Σ. Ρόδος και Α.Ο. Ζευγολατιού και θέλει να… τριτώσει το καλό, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, αυξάνοντας για τα καλά τις πιθανότητές του για την διεκδίκηση του τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση, καθώς χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους , με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να μην υποτιμήσουν τον Πέλοπα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού στην περίπτωση που δουν αψήφιστα το παιχνίδι, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βρεθούν προ εκπλήξεων.

Ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σήμερα στα αποδυτήρια, καθώς λίγο πριν από την σέντρα θα ανακοινώσει την αποστολή, αλλά και την βασική ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μανώλης Στεφανάκος, Δημήτρης Σουάνης και Όλιβερ Πέεφ που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες, ενώ επιστρέφουν οι Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Αλέξανδρος Βελέτης που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και ο Στάθης Προβατίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Σφυρίζει» ο Παρχαρίδης

Ο Περικλής Παρχαρίδης από τον σύνδεσμο της Δράμας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης του Διαγόρα με τον Πέλοπα Κιάτου. Βοηθοί του θα είναι οι Λυκούργος Τσολακίδης ( Αθηνών ) και Μάριος Στάμος ( Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Χασάπης από τον σύνδεσμο του Πειραιά.

Αναλυτικά:

Εξ αναβολής

Γ’ Εθνική Κατηγορία

6ος όμιλος

14η αγωνιστική

Τετάρτη

• Δημοτικό στάδιο Ρόδου 3:00μ.μ.

Διαγόρας- Πέλοπας Κιάτου

Διαιτητές: Παρχαρίδης, Τσολακίδης, Στάμος

Παρ. διαιτησίας: Χασάπης

Παρ. αγώνα: Πελλός

Related posts

Ο Κυριάκος Μίχας στην τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου

Abola Team 2

Ο Φάμπιο Ταβαρες μιλάει για την Ηλιούπολη video

admin

Απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων σε κλειστούς χώρους

Abola Newsroom