free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Κομβικό το παιχνίδι με Αμπελόκηπους»

Στις ιδιαιτρότητες της αναμέτρησης με τους Αμπελόκηπους στάθηκε ο τεχνικός ηγέτης των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς. 

 

 

Με την ψυχολογία  σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, έπειτα τη σπουδαία  εκτός έδρας ισοπαλία, που απέσπασαν από τον Υμηττό (0-0), τα Μελίσσια θέτουν στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με τους Αμπελόκηπους. 

Άπαντε έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να καθορίσει πολλά όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά, ο οποίος έσπευσε να σταθεί στην κρισιμότητα του αγώνα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι κομβικό, όπως είναι αυτό κόντρα στους Αμπελόκηπους. 

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους εμ εμάς, ενώ μας είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0 στην αντίστοιχη αναμέτρηση του πρωτου γύρου., Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να κάνουμε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας,. Το ευχάριστο είναι ότι για πρώτη φορά από την ημέρα, που ανέλαβα την ομαδα, το ρόστερ είναι πλήρες, αφού δεν αντιμετωπίζουμε το παραμικρό πρόβλημα απουσίας»

 

 

 

 

 

Related posts

Ικανοποιημένος ο Νίκος Παπαδιώτης στον Γαλαξία

Τάσος Ζαφειρίου

Χαραλαμπίδης: «Όπως με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Kώστας Παλαιολόγος