free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ατμόσφαιρα πρωταθλητισμού η κοπή πίτας του Εθνικού

   Μέσα σε ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα συγκρατημένης αισιοδοξίας να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο των Νοτίων προαστίων η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού.

Τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας των τεσσάρων αγωνιστικών που υπολείπονται για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έδειξαν πως παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου γνωρίζοντας καλά πως η επίτευξη του βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια τους, αφήνοντας πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις.

Το σύνθημα για την παραμονή του Εθνικού στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μέχρι τέλους έδωσε ο αρωγός της ομάδας, κ. Αλέξανδρος Καρυδόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φανούν αντάξιοι της ιστορίας του Εθνικού και να συμβάλλουν με τη μέγιστη ψυχική και σωματική συνεισφορά τους στην επάνοδο του Εθνικού στην Football League. 

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία και την πίστη του για την επίτευξη του φετινού στόχου αφού όπως τόνισε έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων μοίρασε ευχές προς όλους τους παρευρισκομένους για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Όλα αυτά, παρουσία της προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού, κ. Δώρας Ιωαννίδου, η οποία τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση.

Και για όλους όσοι πιστεύουν στους συμβολισμούς, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκρυβε ένα απόλυτα αισιόδοξο μήνυμα αφού το ένα από τα πέντε φλουριά της πίτας “έπεσε” στο κομμάτι της ομάδας του Εθνικού, οιωνός -αν μη τι άλλο- θετικός.

 Τυχεροί της διαδικασίας απο πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν οι: Δημήτρης Πεχλιβανίδης, Δημήτρης Ρούσσης και Αναστάσιος Αυλωνίτης ενώ από την πίτα των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου τυχερός αναδείχθηκε ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Τάκης Γιαννόπουλος.

 

Related posts

Συνέχεια των ανανεώσεων στον Χαραυγιακό με Παναγιώτη Γιαννόπουλο και Αποστόλη Βαζούκη

Abola Team 3

Τα συλλυπητήρια της Θύελλας Ραφήνας για τον Δημήτρη Μπουρνού

Abola Team 3

Λύση συνεργασίας με Γιώργο Γεμιστό και Γιώργο Τουλουβασίλη το Αιγάλεω

Abola Team 3