free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σούζα» η ΑΕΛ για τον τελικό!

 

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ απέκτησε η Λάρισα με την νίκη της με 2-1 στο «AEL FC Αrena».

 

 

 

  

 

Το δικαίωμα να ονειρεύεται τον τελικό του Κυπέλλου κέρδισε με το σπαθί της η ΑΕΛ!

Οι «βυσσινί» πολ΄θυ πιο παθιασμένοι και με περισσότερα αποθέματα … ενέργειας στο «ρεζερβουάρ» επικράτησαν με 2-1 της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτλεικό Κυπελλου του AL ΦFC Arena» και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης

Εκεί, όπου ονειρεύονται να φτάσουν έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια και να διεκδικήσουν το τρίτο Κύπελλο στην ιστορία τους

 

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά προβλημάτισε.

Με πολλά κενά στην απόδοσή της με την κόπωση να συνοδεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μανόλο Χιμένεθ, η «Ένωση» δεν άντεξε και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Θεσσαλών

Παρόλο που προηγήθηκαν μ’ ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα δικαιολογημένων αντιδράσεων (καθώς ξεκίνησε από φάουλ για κόκκινη του Μοράν και οριακό οφσάιντ του σκόρερ Μασούντ), οι «κιτρινόμαυροι» δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων.

 Έτσι, το γκολ του Ναζλίδη από ένα συζητήσιμο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και το «χτύπημα» του Κρίζμαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφεραν τη μεγάλη ανατροπή που τερμάτισε το εντυπωσιακό αήττητο 26 αγώνων των φιλοξενούμενων.

 «Όαση» για την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος, που είχε δοκάρι στο 1-1 και έφτιαξε αρκετές φάσεις, τις οποίες δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.

  

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90’+2’ Γιοβάνοβιτς), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (81’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν, Ναζλίδης (86’ Χούμπτσεφ)

 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (80’ λ.τ. Γκάλο), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Λάζαρος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69’ Γαλανόπουλος)  

 

Related posts

Football League: Δεν ανεβαίνει καμία ομάδα απευθείας!

Abola Team 2

Στην Παναχαϊκή ο Γιάννης Σωτηράκος!

Abola Team 2

Σύλληψη προέδρου ερασιτεχνικής ομάδας για εκβιασμό σε παίκτη της!

Abola Team 2