free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα αυτό με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας αναφέρθηκε ο τενχικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου περιστρέφονται τα πάντα στον Άγιαξ Ταύρου. 

Όλοι στον φιλόδοξο σύλλογο του Ταύρου δουλεύουν μεθοδικά, επικεντρώνοντας την όλη τους προσοχή στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να επανέλθουν στις νίκες. 

Η εκτός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έχει πεισμώσει τους πάντες στην ομάδα. Με τον τεχνικό ηγέτη Σήφη Βενάκη να δίνει το σύνθημα: 

«Ήδη όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα, στο οποίο η νίκη … πριμοδοτείται με τρεις βαθμούς κι έχουμε εστιάσει όλη μας την προσοχή στην διόρθωση των όποιων λαθών έχουν γίνει σε προηγούμενα παιχνίδια, Οι παίκτες μου έχουν πεισμώσει από την ισοπαλία κόντρα στη Λαύρα Αργυρούπολης και δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλουμε να πάρουμε ό,τι χάσαμε απέναντι στην Λαύρα. Το θετικό για εμάς, είναι το σύνολό μας απαρτίζεται από πολλούς παίκτες που έχουν να επιδείξουν παραστάσεις αγώνων μεγάλης σπουδαιότητας και γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις»

Related posts

Ψαρρός: «Προέχει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Έχουμε μπροστά μας 11 τελικούς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10