free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι!»

Σρτις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει  η αναμέτρηση με τον Κολωνό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου. 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθγμα φαίνεται ότι ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στην περίπτωση της Λυκόβρυσης. 

Το νεανικό συγκρότημα  των βορείων προαστίων προέρχεται από δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες απέναντι σε Α.Ε. Μεταμόρφωσης (1-0) και Χαλκηδονικό (1-2) αντίστοιχα, γεγονός το οποίο έχει εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, η οποία προσβλέπει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια, από την στιγμή, όπου φαίνετια νε ξεφεύρει ορισιτκά από την επικίνδυνη ζώνη του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. 

Η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Κολωνό, όπου με ενδεχόμενη νίκη,. Η Λυκόβρυση θα «κλειδώσει» κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή της. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:

«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας για το δύσκολο όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κολωνό. Από την πλευρά μας δουλέψαμε πολύ μεθοδικά, αποσκοπώντας να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας σε ορισμένους σημαντικούς τομείς. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να βγάλουμε αυτό που μπορούμε, να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ό,τι καλό προκύψει από πλευράς βαθμολογικού οφέλους , θα είναι ευπρόσδεκτο»

 

 

 

Related posts

Πετρίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαληνός (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Να παραμείνουμε πρώτοι”(vid)

abola10