free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Την ακλόνητη στήριξή του σε όλους τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

 

 

 

Την επιστορφή στα θετικά αποτελέσμτα θα αναζητήσει η ΑΕ Ηρακλείου στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ισχυρό Ήφαιστο Περιστεριου. 

Ένα παιχνίδι κομβικό για το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων,αφού πλέον τα βαθμολογικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν σε ό,τι αφορά το κυνήγι της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό πρώτο όμιλο. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε,  έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα 

«Εμείς θέλουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας όσον αφορά τους τραυματίες αφού σε δυο εβδομάδες είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς τόσο του Λύκου όσο και του Φερεντίνου. Είμαστε στεναχωρημένοι γι αυτό και καλούμαστε να βρούμε λύσεις εκ των έσω για να καλύψουμε τη θέση του στόπερ στα επόμενα ματς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό 

Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα, η οποία διαθέτει πολύ καλό κορμό, συνοχή, έναν έμπειρο προπονητή για χρόνια, όπως είναι ο Θόδωρος Τρανός. Μία ομάδα, που αποδίδιε όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μα ςθα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς απο δυο ομάδες που δίκαια βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη» 

Ρήξη χιαστών ο Φερεντίνος 

Δυσάρεστα είναι τα μηνύματα που αφορού την σοβαρότητα του τραυματισμού του Δημήτρη Φερεντίνου. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο άτυχος στόπερτης ΑΕ Ηρακλείου, που τραυματίστηκε στην προθέρμανση της προηγούμενης αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή, έδειξαν ότι έει υποστεί ρήξη χιαστών. Γεγον΄ςο που σημαίνει ΄τι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τους έξι επόμενους μήνες.

 

Στις απουσίες προστίθεται και ο επίσης τραυματίας Σταύρος Λύκος

 

 

Related posts

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Χαραυγιακός 3-0

Abola Team 3

Συνεχίζει ο Γιώργος Μανωλιάδης στους Τράχωνες

Μελένος: «Θα δουλέψω σκληρά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Διάνα»

Γιώργος Ανανίδας