free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Πάμε να παλέψουμε!»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αανμέτρηση με τον Αττικό, έδωσε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να … αγγίζει κόκκινο τα Ιλίσια 2004 ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Αττικό. 

Παρά τις πολλές απουσίες, άπαντες στον σύλλογο φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουνς το επιθυμητό αποτέλεμ και να επανέλθουν στις επιτυχίες έπειτα την εντός έδρας ήττα της περαμσένης αγωνιστικής από την Αρμενική (0-1). 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Είμαστε πανέτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Αττικό. Παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουμε, οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή προσήλωση και παρουσιάζοντια διατεθειμένοι να τα δώσουν όα για ένα θετιό αποτέλεσμα, Πάμε να παλέψουμε και ό,τι καλό έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο»

 

«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών σε Σώκλα, Κόκκαλη 

Ιδιαίτερα επιβαρυντική ήταν η ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ αναφορικά με τις περιπτώσεις των Χρήστου Σώκλα και Σταύρου Κόκκαλη.Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οπίοι αποβλήθηκαν στην αναμέτρηης με την Αρμενική, τμωρήθηκαν με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών ημερών. 

Τα αγωνιστικά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία των Ιλισίων 2004 δεν εξαντλούνται εδώ, δεδομένου ότι εκτός πλανων έχουν τεθεί ο τραυματίας Δημήτρης Χρυσικός, ο Μάριος Δραγούτσος λόγ ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όπως και ο Σπούρος Καραμπιτιάνης λόγω σπουδών.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου»

Μπουγάς: «Θα ψάξουμε να βρούμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Μπήκαμε πολύ δυνατά!»