free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»

Στο βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στάθηκε ο προπονητής της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική τους άνοδο θα επιδιώξουν να πιστοποιήσουν στην Ανθούπολη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

Στο σωματείο των δυτικών προατίων δεν παραγνωρίζουν το γεγονός ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία από τις ποιοτικότεες ομάδες του ομίλου, ωστόσο, δεν παύουν να επισημαίνουν τη διάθεή τους να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Χαρακτηρισιτκές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ψύλλια: 

«Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ωστόσο οι παίκτες μου δείχνουν διάθεση να φανούμε ανταγωνιστικοί.  Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ψάχνουμε για βαθμούς, που θα μας επιτρέψουν να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας». 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

  

Related posts

Καββαδίας: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Να προσαρμοστούμε γρήγορα στα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας»

Abola Newsroom