free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελική ευθεία στο «Οικονομίδειο» για τον Ιάλυσο

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, η οποία βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Προοδευτική η οποία θα ανοίξει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Μετά από την προπόνηση της Τετάρτης που έγινε στο γήπεδο Παστίδας, χθες το πρόγραμμα μεταφέρθηκε στο «Οικονομίδειο», όπου ο Θανάσης Τερζής και οι συνεργάτες του έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.

Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα ολοκληρωθεί σήμερα και πάλι στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό των «ερυθροκίτρινων» είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών, καθώς και ο Κώστας Τσούπρος εξέτισε την ποινή του και έτσι θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από την νίκη του με σκορ 5-1 σε βάρος της Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου στην προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» που θα τον βοηθήσει να ανέβει βαθμολογικά, αλλά θα τονώσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας.

Φυσικά οι «τοξοβόλοι» γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς η Προοδευτική βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα και διεκδικεί την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, έχοντας στο πλευρό τους και τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Γ εθνική : Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου

admin

Άγιος Ιερόθεος: Δανεικοί από το Ηράκλειο οι Αντωνόπουλος και Κατσούλης

Γιώργος Ανανίδας

Η κοπή πίτας της Ρόδου

Abola Team 2