free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Δεν παρεκκλίνουμε από την φιλοσοφία μας»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟ Ρουφ έδωσε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

 

Ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και τίποτε άλλο αντιμετωπίζουν στην Αγία Παρασκευή το επερχόμενο ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με τον ΠΑΟ Ρουφ. 

Οι «μελανόλευκοι«» οι οποίο προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Ηρακλείου (0-1) καλούνται να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική ως τώρα πορεία που έχουν διαγράψει και να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα, που θεωρείται ως ένα απ΄τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Γ’ Εθνική. 

Ο αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Τζίτζης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην σημασία της αναμέτρησης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αξία του «διπλού» επί της ΑΕ Ηρακλείου: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ομίλου μας κι απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και νεανική ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Ηρακλείου. Το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σταθήκαμε πιο ψύχραιμοι και τυχεροί , με άμεση συνέπει να πα΄ρουμε το τρίποντο., Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ Ρουφ. Θεωρώ ότι το άγχος το έχει ο αντίπαλός μας κι όχι εμείς. Ξεκάθαρος στοχς μα είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκοί, αλλά και να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τηρούμε μία φιλοσοφία, από την οποία δεν πρόκειται να  παρεκκλίνουμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και είναι ευχής έργο να διεξαχθεί ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι»

 

  

 

Related posts

Γ.Σ. Ηλιούπολης: «Ολοι μαζί θα κάνουμε την Ηλιούπολη πιο δυνατή»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα»

Kώστας Παλαιολόγος

MOTW: Ολυμπιακός Λιοσίων – Άρης Πετρούπολης!

Κωνσταντίνος Περούλης