free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Πολύ ανταγωνιστικός ο Υμηττός»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τον αξιόμαχο Υμηττό, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από το σπουδαίο «διπλό» επί του Κεραμεικού την περασμένη αγωνιστική, τα Βριλήσσια υποδέχονται τον δυνατό Υμηττό. 

Άπαντες στο συγκρότημα  των βορείων προαστίων φέρονται διατεθειμένοι να πιστοποιήσουν την αξιοπρόσεκτη φετινή τους πορεία με μία νίκη και καή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Υμηττού. 

Μς τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη, ωστόσο, να επισημαίνει τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η σαββατιάτικη αναμέτρηση: 

«Η προσοχή μα ςέχει επικεντρωθεί στο πλύ δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Υμηττό, Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυσκολοκατάβλητη και ανταγωνισιτκή ομάδ και θα πρέπει να φανούμε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο αγωνισιτκό μας πλάνο. Η όλη μα ςπορεία, ξέχωρα από την δουλειά που κάνουμε , οφείλεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στο οικογενεικό κλίμα, όπου υπάρχει στην ομάδα».

 

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η γυναίκα του ποδοσφαιριστή των Βριλησσίων Ηλία Γκίζη και άπαντες στο σύλλογο γιόρτασαν δεόντως το ευχάριστο αυτό γεγονός.

 

 

 

 

  

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μονόδρομος η νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ηλίας Κολοβός: “Ο δεύτερος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος, ξεχωρίζουν Άμιλλα και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης”

Τάσος Ζαφειρίου

«Χτύπησε» ξανά ο Δούρειος!

abola10