free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπιασε 13άρι η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που νίκησε 2-0 τη Βουλή

Είναι αυτό που λέμε έπιασε 13άρι.

ΟΙ λόγος για την δημοφιλή ομ΄ομάδα του Υπουργείου Εθνικής που παίζοντας το πρωί του Σαββάτου (3/3) στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΑΔΕΔΥ νίκησε με σκορ 2-0 την ομάδα της Βουλής και διατήρησε το απόλυτο των επιτυχιών. Προσθέτοντας μάλιστα και την νίκη πρόκριση στο Κύπελλο τότε πράγματι το ταμείο βγάζει 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στο οαιχνίδι με την Βουλή το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας-το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου που έπαιξε στο μισό γηπεδο την αντίπαλη ομάδα εκτός από τα δύο γκολ είχε και τρίσ δοκάρια αλλά και πολλές ακόμα φάσεις.

Στο 1′ σε προβολή του επιθετικού Κουκόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο 38′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Αγγελίδης. Στο 44′ σε νέα προβολή με το σώμα του Κουκόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το κάθετο δοκάρι.

Στο 50′ μετά από έξοχη 50′ μετά από εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου του γηπέδου Καραβασιλειάδη ο Αγγελίδης που πήδηξε πιο χηλά απ’ όλους με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 65′ είχαμε μεγάλη απόκρουση του γκολκίπερ Δώριζα ο οποίος απογειώθηκε στο Γάμα και πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση ενώ στο 80′ από κάθετη ασίστ για όσκαρ του Σαχινίδη ο Κουκόπουλος με ιδναικό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Στο 87′ μετά από σέντρα σουτ του Βάγια η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Άρισρο το διαιτητικόι τρίο Χαλιάσος, Όντος, Ζώρζος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΥΕΘΑ (Κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης, Μοιυζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Χαρακάκος, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Σαχινίδης, Ζαμπάρας, Κομπορόζος, Χρυσοβέργης, Βάρσος.

ΒΟΥΛΗ (κόουτς Σώσης Γραμμένος): Φιλιντόπουλος, Τσαμαδής, Τσούμας, Γροντής, Ζαραβέλης, Κουρούτης, Ματσούκας, Κούτρας, Εμιρζάν, Αρβανίτης, Ζούγκας ενώ έπαιξαν επίσης οι Βάσιος, Κουτρομάνος, Χαραλαμπίδης.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ ο κόουτς της ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Βασίλης Τρίχος δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του πριν αρχίσει το ματς.

Στην κάτω ΦΩΤΟ οι παίκτες της ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ.

 

Related posts

Ο Παναθηναϊκός 2-1 στο 93′ τη Λάρισα με εννέα παίκτες!

Abola Team 2

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-0

Abola Team 2

Ελλάδα-Κροατία 0-0-Αποκλείστηκε η Εθνική μας από το Μουντιάλ

Abola Team 2