free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Ετοιμάζει νέο μοντέλο με ονομασία XC50 η Volvo

Το coupe πρωτότυπο της Volvo, δείχνει να είναι ιδανική βάση για την εξέλιξη ενός SUV που θα βασίζεται στα ίδια μηχανικά μέρη.

Όχι νωρίτερα από το 2020, η συγκεκριμένη έκδοση θα προωθηθεί στην παραγωγή με πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία αναφορικά με τους κινητήρες που θα την εφοδιάζουν, μια και θεωρείται βέβαιο πως θα δούμε και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, σύμφωνα με το newsauto.gr.

 

Είναι δεδομένη η απόφαση της Volvo να λανσάρει όλα της τα μοντέλα και ως υβριδικά- ηλεκτρικά, έως το 2019. Ένα χρόνο μετά, αναμένεται να παρουσιαστεί και η πιο sport SUV πρόταση της εταιρείας, που θα βασίζεται στο coupe πρωτότυπο, με πιθανότερο όνομα το XC50.

Προφανώς και στη γκάμα της Volvo θα τοποθετείται κάτω από τα XC90 και XC60, με τα οποία θα συνθέτει ολόκληρη γκάμα SUV, προσφέροντας έτσι πολλαπλές επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Αυτή η τάση καταδεικνύει και τη διάθεση των εταιρειών να «στρίψουν» -σχεδόν εξ ολοκλήρου- προς την κατεύθυνση των crossover/SUV μια και η κατηγορία αυτή των αυτοκινήτων, δεν είναι πλέον μόδα αλλά συνειδητή επιλογή για τους περισσότερους καταναλωτές.

 

 

Related posts

Χειρουργήθηκε ο μηχανικός της Ferrari που τιμωρήθηκε με 50.000 ευρώ πρόστιμο που πάτησε ο Ραϊκόνεν στο Μπαχρέιν-Το μήνυμά του

Abola Team 2

Γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες μειώνουν το ύψος των μπροστινών καθισμάτων

Abola Team 2

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Abola Team 2