free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Αστυπάλαια 4-1 τον Ήφαιστο

Νίκη παραμονής για τους Κορυδαλλιώτες, που ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη ημέρα τον Κουβάτσο, που πέτυχε  χατ- τρικ.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρία ςτης πέτυχ εη Αστυπάλαια, , η οποία θριάμβευσε στου Ηφαίστου με 4-1 στο ΕΑΚ Κορυδαλλού

 

Ο Ήφαιστος, ωστόσο έχει οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Ντουμιτρέσκου , ο οποίος καταλόγισε με ιδιαίτερη ευκολία δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ αντίστοιχα χαρίστηκε στους γηπεδούχους σε οφθαλμοφανές χέρι του Μπάκα … 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 6’ να ανοίξουν το σκορ όταν αρχικά ο Τσεσμέλογλου βρέθηκε σε θέση βολής μόνος με τον Λευκόπουλο, με τον πορτιέρο της Αστυπάλιας να απομακρύνει και ο Κρίστο με το πλασέ που επιχείρησε στη συνέχεια της φάσης από το ύψος της μεγάλης περιοχής «σημάδεψε» το οριζόιντιο δοκάρι.

Η γηπεδούχος Αστυπάλαια κέρδισε αυστηρό πέναλτι στο 12’ σε χέρι του Σκόνδρα, ααπό σουτ του Κουβάτσο από πολύ κοντινή απόσταση. Ο ρέφερι Ντουμιτρέσκου με ευκολία καταλόγισε το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Κουβάτσος για το 1-0.΄

Παρά το σοκ του γρήγορου σε βάρος του τέρματος, ο Ήφαιστος στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων., Απείλησε με δύο «μαζεμένα σουτ του Κεσανίδη (24’, 25’), ενώ στο 26’ ο Ντουμιτρέσκου αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων όταν σε σουτ του Τσεσμέλογλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Μπάκα μέσα στην περιοχή. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα  η Αστυπάλαια ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 33’ όταν έπετια από σέντρα του Κόκκα ο Κουβάτσο από κοντά αύξησε τον προσωπικό του λογαριαμσό.

 Ο Ήφαιστος μπήκε πιο ζωντανά στα πρ;ώρτα λεπτά της επανάληψης και στο 51’ κέρδισε πέναλτι με τον Αντωνίου, το οποίο εκτέλεσε εύστχα (σ.σ. σδε δύο περιπτώσεις0 ο Μπάμπης Κεσανίδης για το 2-1.

 Με την σέντρα όμως (52’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Ζούπα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβάτσος στο 53’ πετυχαίνοντας χατ- τρικ για το 3-1.

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιδάρη στο 62’, έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Βασίου κι αφού εκμεταλλεύθηκε αμυντική ολιγωρία της άμυνας του Ηφαίστου

 

Διαιτήτευσε ο Ντουμιτρέσκου. 

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Λευκόπουλος, Γαβριηλίδης, Γεωργιάδης, Μπάκας, Βασίου, Κασάρα (67’ Καλλίρης), Κουβάτσος, Πλιάγκας, Γιδάρη,  Ζούπα (77’ Ευθύμερος), Κόκκας (66’ Πύρρος).

 

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος (64’ Λεμοντζής), Κεσανίδης, Πάχος, Ψυλλάκης (68’ Γκίλας), Σκόνδρας, Τσεσμέλογλου, Πήττας, Ζούπα (38’ Τουρουντζής), Κρίστο, Αντωνίου (77’ Σονόγλου).

 

Related posts

Θέλει να μπει με το «δεξί» ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκη ψυχής για τον Ήφαιστο!

Kώστας Παλαιολόγος

Ξέφυγε από την «ουρά» η ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα

Nάσος Φακίδης