free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

To στίγμα του όσον αφορά τους φετινούς στόχους των Τραχώνων, έδωσε ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα για μία εμφάνιση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών, αντιμετωπίζουν στους Τράχωνες την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Άπαντες στην φιλόδοξη και νεανική ομάδα των νοτίων προαστίων δείχνουν να έχουν αναλογιστεί τον βαθμό δυσκολίας, που συγκεντρώνει η αποστολή τους, απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο η διάθεση και η πίστ για μία παρουσία αντάξια της μέχρι τώρα πορεςίας τους δεν λείπει.

Ενδεικτικες είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Κουσάνα:

«Μας περιμένει μία πάρ απολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία από τις καλύτερες και πιο σταθερές σε απόδοση ομάδες του ομίλου μας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και διεκδικεί υψηλούς στόχους. Πάμε σε μία πολύ δυνατή έδρα χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι καλό έρθει από πλευράς αποτελέσματος θα είναι ευπρόσδεκτο. Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και αυτό θα επιδιώξουμε»

Με νέο πρόσωπο τον Κώστα Δράμπαλη θα παραταχθεούν οι Τράχωνες απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, αφού  ξεπέρασε το πρ΄βολημα που αντιμετώπιζε, ενώ θα απουσιάσει ο τραυματίας Σπύρος Στεργιάκος.

 

 

 

Related posts

Το Ρουφ 3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Σμυρνής: «Πήραμε μία επαγγελματική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλύβας: «Σε πείσμα των καιρών ο ΓΣ Αργυρούπολης ανεβαίνει»

abola10