free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμο το Κερατσίνι για το ματς με την Ρόδο

To Κερατσίνι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι  της 18ης αγωνιστικής απέναντι στη Ρόδο. Με τον Βασίλη Σπάθα να βλέπει τόσο το Γιώργο Ντούλια, όσο και τον Διάκο να προπονούνται κανονικά. 

Η αποστολή για το παιχνίδι θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Για το παιχνίδι με τα “Ελάφια” μίλησαν ο άμεσος συνεργάτης του  Βασίλη Σπάθα, Πέτρος Βοιδονικόλας καθώς και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Σιάνος.

 

Πέτρος Βοιδονικόλας: Λίγες στροφές πριν το τέλος και μπαίνοντας στην τελική ευθεία, βλέπουμε ένα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια. Προερχόμαστε από την ήττα κόντρα στην Προοδευτική, εκεί που πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα, χωρίς να σημαίνει  ότι δεν χάσαμε δίκαια. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας και αυτό είναι κάτι που το έχει πει ο κόουτς Σπάθας και μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά σε κάποιες αδυναμίες μας. Επιστρέφουμε στην έδρα μας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα ,με έμπειρους παίκτες που και αυτή όπως και εμείς “παίζει τη ζωή της”.  Η νίκη είναι αυτοσκοπός και για αυτό θα παλέψουμε. Είχαμε δύο προβλήματα με Διακο και Ντούλια ,τα έχουμε ξεπεράσει και προχωράμε”.

 

Νίκος Σιάνος: ‘Οποιος και να ναι ο αντίπαλος εμείς θέλουμε τη νίκη. Θυμώσαμε για την ήττα από την Προοδευτική, αλλά πίσω δεν κοιτάμε. Μπροστά μας είναι η Ρόδος η οποία είναι μία έμπειρη και καλή ομάδα ,αλλά εμείς παίζουμε στο σπίτι μας και  δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τους 3 βαθμούς”

.H διεύθυνση επικοινωνίας του ΑΠΟ Κερατσίνι , παρουσίασε το 12ο match Programme της φετινής σεζόν για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρόδο. Με αποκλειστική συνέντευξη Αλέξανδρου Μπατή, την βράβευση των mvp της ομάδας σε προηγούμενα παιχνίδια,παρουσίαση της αντιπάλου της ομάδας και αλλά στοιχεία..

Related posts

Επιστροφή Κατσαβριά στον Ατρόμητο Πειραιά

Abola Team 2

Πάρις Κωνσταντακόπουλος: “Δεν ζαλίζει η κορυφή τον Αήττητο”.

Abola Team 2

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού!

Abola Team 2