free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Στον τελικό του ΗΝΙΟΧΟΣ η γυναικεία ομάδα βόλει της UNION EUROBANK όπου θα αντιμετωπίσει την REFEREES TEAM

Επίδειξη δύναμης έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK στα πλέι-οφ του σπουδαίου από κάθε άποψη σαν διοργάνωση αλλά και από θέμα επιπέδου των ομάδων. Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΗΝΙΟΧΟΣ,

Το συγκρότημαπό τις κορυφαίες του αγώνα αναδείχθηκαν η Νταουσιάνη και η Άουρα Ντραγκίτσι Νικολάου με τα πολύ δυνατά της καρφιά όπως και η Λιανού η οποία πήρε τουλάχιστον οκτώ πόντους από τα έξυπνα σερβίς που έκανε.

Τα σετ 25-17, 25-12 και 25-16.

Άριστη διαιτηισία είχαν οι Έλενα Λιδωριωτάκη και Μαρία Ταλάρου.

UNION EUROBANK (κόουτς Λία Μήτση): Μπάμπουλη, Φλωροπούλου, Αθανασοπούλου, Λυροπούλου, Άουρα Ντραγκίτσι Νικολάου, Νταουσιάνη αρχική εξάδα, λίμπερο η Αρκά, ενώ έπαιξαν επίσης οι Παγώνη, Λιανού, Πρανδέκα, Ζερδέ. Ρεμπελάκη, Μεγρέμη.

ΑΟ ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ (Στέλιος Γρίσπος): Αργυροπούλου, Στρωματιά, Τριβουλίδη, Σταμούλη, Ζαγκλακούτη, Γκόλας αρχική εξάδα ενώ έπαιξαν επίσης οι Τοράκη, Σώχου, Αδάμη.

 

 

 

 

 

Στον μεγάλο τελικό του ΗΝΙΟΧΟΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/3 στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό και πάλι της Λωφόρου, η UNION EUROBANK θα αντιμετωπίσει την REFEREES TEAM που στον δεύτερο ημιτελικό νίκησε τους Ιώνες που πήραν το το πρώτο σετ με 1-3 σετ. Τα σετ με πρώτους τους Ίωνες: 25-14, 21-25, 22-25, 20-25.

Η νίκη για την ομάδα REFEREES TEAM ανήκει στην Κούκα η οποία ήταν η κορυφαία του αγώνα και τα έκανε όλα, Πολύ καλά πήγαν επίσης από τις νικήτριες, η Πετροχείλου και η Τσώνη.

Άριστα πήραν στην διαιτησία οι Χριστίνα Κατερλή και Μαρία Καλιγέρη.

ΙΩΝΕΣ (κόουτς Τασούλα Πολυζώη): Κανελλοπούλου, Ιωσηφίδου, Πέρσα Νοδαράκη (λίμπερο), Δρίτσα, Παπάζογλου, Αναστασοπούλου, Τσομπανάκη αρχική εξάδα, ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπίτσικα, Νίκη Νοδαράκη, Αράπη.

REFEREES TEAM (κόουτς Ανδρέας Πανάγος-βοηθός Θεόδωρος Κανελλόπουλος): Πετροχείλου, Σταματοπούλου, Δημητρίου, Καραγιάννη, Χατζηθωμά, Μεταξά αρχική εξάδα, λίμπερο Χιόνη ενώ έπαιξαν επίσης οι Κούκα, Κονταρίνη, Αποστολοπούλου, Παπαγεωργίου.

Related posts

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Abola Team 3

UNION EUROBANK-IEK ΞΥΝΗ 2-3

Abola Team 3

H UNION EUROBANK 2-0 τον αξιόμαχο ΑΟ Περδικακίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των ανεξάρτητων ομάδων

Abola Team 3