free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εντυπωσιακή η Θύελλα Ραφήνας 4-1 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής!

Επιβλητική η Θύελλα Ραφήνας, η οποία «σκόρπισε» με το ευρύ 4-1 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς στην Ραφήνα για τους φιλοξενούμενους, αφού η Θύελλα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό μετά από επέλαση του Φύτρου, που πάσαρε στον Σουλτανίδη κι εκείνος ψύχραιμα νίκησε στην έξοδο τον Χάϊρο για το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, έχοντας κάποιες απειλητικές επισκέψεις στην εστία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, ωστόσο χωρίς αξιοσημείωτη ευκαιρία.

 

Στο 42ο λεπτό όμως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Γεραγωτέλλη, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη και ασταθή απομάκρυνση από τους αμυντικούς του Διαγόρα.

 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Τζόρνταν έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, όταν μετά από ατομική προσπάθεια πλάσαρε άουτ (50′). Αμέσως μετά η Θύελλα είχε δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη (55′).

 

Στο 82′ ο Μπουντάκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σε μια φάση διαρκείας όπου με τη σειρά ο σκόρερ σούταρε κι απέκρουσε ο γκολκίπερ, ο Χαρακτίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει, κι ο Ντόσκας βρήκε το δοκάρι. Στο 90ο λεπτό ο Διαγόρας μείωσε σε 3-1 με σουτ του Τσομπανέλλη στο «γάμα» του Πάνου. Στο 92′ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπατσαράκη. Ο Γεραγωτέλλης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το τελικό 4-1.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Σενέ (26′ λ.τρ. Μπουντάκης), Δημητρίου, Σουλτανίδης.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Χάιρο, Χατζέλλης, Στάτης, Παπαδόπουλος, Μέρο (61′ Κίστα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης, Χριστόφ, Μαλακός, Τσομπανέλλης, Τζόρνταν

 

Πηγή: sportlesvos

Related posts

Παρελθόν ο Μπίρης από την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3

Ηλιόπουλος: «Γύρισα στο Γιούχτα εκεί που αγάπησα και αγαπήθηκα»

Abola Team 2

Προς Ραφήνα το ματς του ΟΦ Ιεράπετρας που ευχαριστεί την δημοτική αρχή με τον ΑΟ Καβάλας

Abola Team 2