free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Καλαμάτα 2-0 τον Παλληξουριακό

Στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες επέστρεψε η Καλαμάτα, η οποία πλέον είναι μόνη τρίτη στην βαθμολογία του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Στα του αγώνα οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 8΄ άνοιξαν το σκορ, χάρη σε τέρμα του Γκασούκα το τρίτο του με την φανέλα της «Μαύρης Θύελλας».

 

Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ η Καλαμάτα ενέτεινε την πίεση της προς την εστία του Σκαματζούρα προκειμένου να φτάσει στο 2-0. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 18΄ όπου ο Τορεζάνι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Κεφαλλονιάς, αυτός όμως τον νίκησε και κατάφερε να διατηρήσει το 1-0.

 

 Στο 25΄ οι «μελανόλευκοι» έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, ο Αθανασόπουλος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκαμαντζούρα ο οποίος για δεύτερη φορά έσωσε και διατήρησε το ήδη υπάρχον σκορ. Ότι δεν κατάφεραν οι Μεσσήνιοι στις δύο αυτές φάσεις το πέτυχαν στο 30΄ με τον Βιγκιλάντε, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Αυτό όπως ήταν φυσικό, ήταν ευνοϊκό για την Καλαμάτα η οποία κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία, το υπέρ της σκορ το οποίο ήταν και το τελικό του αγώνα.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος, Νινιός, Λιόλιος, Μερκούρης, Σαραντόπουλος, Τορεζάνι (71′ Τσιγαρίδης), Ζαχαρόπουλος, Γκατσούκας (74′ Κανελλόπουλος), Βιγκλάντε (58′ Ζώτας), Αθανασόπουλος (86′ Ντε Νικόλο).

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Σκαματζούρας, Λα[[‘ατος, Ζάβαλης, Ζερβός, Κόμητας, Αντωνάτος Κ., Αντωνάτος Ηλ. (82′ Γαλανός), πολλάκης (82′ Μουρελάτος), Μπράτι (71′ Μπαλάσκας), Χασάι (55’ Βαλέντης), Αραβαντινός

 

Πηγή: sdna

Related posts

N.Π.Σ. Βόλος-Θησέας 3-0 στην Πορταριά

Abola Team 2

Έμεινε ο Ποτουρίδης στον Αιολικό

Abola Team 2

Μαρκό: Αρνητικά τα μοριακά τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις (pics)

Γιώργος Ανανίδας