free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλυσιακός-ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ηλυσιακός και ΟΦ Ιεράπετρας με σκορ 1-1

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να έχει ελαφρώς την υπεροχή. Μάλιστα εκείνοι που πήραν προβάδισμα στο σκορ ήταν οι γηπεδούχοι, με τον Μάλτσι να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και να πλασάρει στην αντίθετη γωνία του Δημήτρη Πρίφτη. Μάλιστα, η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν άμεση, με τον Κορέτα να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και εν τέλει απομακρύνθηκε.

 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με με κεφαλιά του Μπλέντι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 74ο λεπτό. Μάλιστα, τόσο η ομάδα του Ηλυσιακού, όσο και του ΟΦ Ιεράπετρας είχαν ευκαιρίες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς ωστόσο να τις μετουσιώνουν σε γκολ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Αμανατίδης αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Το φιλμ του αγώνα

 

5’ Σουτ του Σουλελέ από τη γραμμή της περιοχής, άουτ.

 

6’ Σουτ του Κορέτα πάνω στην κίνηση, ελάχιστα άουτ.

 

18’ Λάθος απομάκρυνση των αμυντικών του ΟΦΙ, ο Μάλτσι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με πλασέ στην αντίθετη γωνία του Πρίφτη έκανε το 1-0 για τον Ηλυσιακό!

 

27’ Άψογη συνεργασία των Μπλέντι και Κορέτα με τον τεευταίο να κάνει υτο σόυτ, όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στον Παπαδημητρίου και εν τέλει απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ηλυσιακού.

 

29’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου απευθείας, ο Κοντοπίδης μπλοκάρει όμως μπερδεύεται με τον Παπαδημητρίου και βγήκε μαζί με την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, παραχωρόντας κόρνερ στον ΟΦΙ.

 

32’ Εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι συρτά, η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο μετά από συνωστισμό στην περιοχή του Κοντοπίδη, όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί.

 

67’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από την αριστερή πλευρά

 

74’ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και ο Μπλέντι με εξ επαφής κεφαλιά έκανε το 1-1!

 

83’ Σουτ του Τσίτσαρη λίγο έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ.

 

 

 

Ηλυσιακός (Δ. Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μεξής, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος, Μάλτσι, Τριανταφύλλου, Σουλελές.

 

ΟΦ Ιεράπετρας (Γ. Μάγγος): Πρίφτης, πηγιάκης, Τσανάι, Χριστάκης, Τζελέπης, Μπιταξής, Μπλέντι, Ουζούνογλου, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κορέτα.

Related posts

Επέστρεψε στον Άγιο Ιερόθεο ο Θανόπουλος

Abola Team 2

Νίκες για Εργοτέλη, Ιωνικό, Τριγλία, Ζωνιανά, Πανθηραϊκό-Τα αποτελέσματα στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Παπασπύρου (Αιολικός): «Μετά τη Football League, πιστεύω θα πάρει σειρά η Γ’ Εθνική»

Γιώργος Ανανίδας