free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Σχιστό Κερατσίνι και Ρόδος-“Συνεχίζεται η προσπάθεια” δήλωσαν Βασίλης Σπάθας και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Iσόπαλη,1-1, τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Κερατσίνι και τη Ρόδο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό και το Κερατσίνι  να προηγείται  με εξαιρετική ενέργεια που ξεκίνησε από το Ντούλια, με τον Μπερνιδάκη να κάνει εξαιρετικό τακουνάκι -ασίστ για τον Πασαλίδη που με δυνατό σουτ  νίκησε τον Παναγόπουλο,μόλις στο 5ο λεπτό.

 

Οι “Ροσονέρι” είχαν κατοχή μπάλας ,αλλά σε μία αντεπίθεση ο Ιμεραριράι έκανε σέντρα , αλλά η κεφαλιά του Μπουτέρ έφυγε άουτ.

 

6 λεπτά αργότερα, το σουτ του Παναγιωτόπουλου μπλόκαρε ο Παναγόπουλος , όπως και το σουτ του Καρέλη στο 28.

 

Με τη Ρόδο να απαντάει στο 34 ,όταν ο Αυγενικού έκανε γέμισμα προς την περιοχή , ο Μεγαλοοικονόμου δεν κατάλαβε τον Γιώρα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα  της ομάδας του για την ισοφάριση.

 

O Kαβακάς  αναγκάστηκε ,στο 35 ,να κάνει την πρώτη αναγκαστική αλλαγή με τον Λέκκα αντί του Ταβάρες που τραυματίστηκε.

 

Με το πρώτο ημίχρονο να επιφυλάσσει ακόμα μία ευκαιρία για το Κερατσίνι με το Ντούλια   που έκανε το πλασέ αλλά πριν τη γραμμή έδιωξε ο Μκρτσιαν.

 

Στο β ημίχρονο, ο Πασαλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έγινε αλλαγή με τον Καστράτι να παίρνει τη θέση του και αυτή η αλλαγή επηρέασε-σε μεγάλο βαθμό- το Κερατσίνι  που έχασε μία ακόμα ευκαιρία με το Ντούλια  στο 56 και τον Παναγόπουλο να μπλοκάρει…

 

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν με τη Ρόδο να προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις με την καλύτερη φάση να είναι ένα φάουλ του Λέκκα που  μπλόκαρε ο Γιώρας.

 

Κερατσίνι: Γιώρας-Σιγάλας,Κυριαζόπουλος,Μεγαλοοικονόμου-Βαττής-Παναγιωτόπουλος-Ντούλιας(79 Θωμαϊδης)-Γκιάτης-Μπερνιδάκης-Πασαλίδης(52 Καστράτι)-Καρέλης(63 Σιάνος)

 

Ρόδος : Παναγόπουλος-Ιμεραλιλάι(85 ‘Ταχος)-Αποστόλου-Μκρτσιάν-Λένγκα(56 Μυλωνάς)-Πότσι-Πινδώνης(71 Αλιμερκάι)-Αυγενικού- Μπουτέρ-Νάκα-Ταβάρες(35 Λέκκας)

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας και ο παίκτης της ομάδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος δήλωσαν:

 

Βασίλης Σπάθας

 

Ηταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε ,αλλά είχαμε φάσεις για να βάλουμε και δεύτερο γκολ ,ακόμα και μετά την ισοφάριση. Πήραμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε την προσπάθεια  για την παραμονή στην κατηγορία. Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

 

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

 

Δημιουργήσαμε  ευκαιρίες ,αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε άλλο γκολ πέρα από αυτό που προηγηθήκαμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι για εμάς τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε κόντρα στο Ζευγολατιο.

 

 

Related posts

Πρώτο φιλικό για την Προοδευτική την Κυριακή (19/8)

Abola Team 2

Και πάλι με Legea ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Newsroom

Φιλικό 3-1 ο Φωστήρας με τα Πετράλωνα

Abola Team 2