free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Καθάρισε” το ματς ο Αστέρας Ιτέας στο δεύτερο μέρος, 2-0 τον Ρήγα Φεραίο

Ο Ρήγας Φεραίος πάλεψε για ένα ημίχρονο στην Ιτέα, αλλά δεν είδε την καλή του προσπάθεια να ανταμείβεται, με τον Αστέρα να παίρνει τελικώς τη νίκη με σκορ 2-0 με τέρματα των Χαραλαμπίδη και Γεωργουσόπουλου στο δεύτερο μέρος. Σίγουρα για την ομάδα του Βελεστίνου, στενεύουν τα περιθώρια για την παραμονή του στην κατηγορία, ύστερα κι από τις νίκες των Αμβρυσσέα και Σελλάνων, επί του Οπούντιου και του Διγενή, αντίστοιχα.

 

Παιχνίδι κέντρου εκτυλίχθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους, προκειμένου να φανούν απειλητικές, μιας που αμφότερες ήθελαν τους τρεις βαθμούς. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Ρήγα στο 14′, όταν ο Τζοβάρας έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, εκτός περιοχής, επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Αστέρας απάντησε δέκα λεπτά αργότερα, με ένα σουτ του Μαλισσόβα που επίσης δεν είχε τροχιά προς την εστία, με την μπάλα να περνά άουτ.

 

Η αναμέτρηση συνέχισε να έχει τον ίδιο αργό ρυθμό, χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Οι προσωπικές μονομαχίες και τα μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή ήταν πολλά κι ευνοούσαν τον Ρήγα, που πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν εύκολα το μηδέν, είχαν σωστές αποστάσεις και καλά τρεξίματα και, μάλιστα, είχαν και τις δύο τελευταίες τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος. Αρχικά, ένα μακρινό σουτ του 36′ από τον Τσιώλη πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45′, το απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Σπαθή δε βρήκε επίσης στόχο.

 

Ο κ. Τζαμουτζαντώνης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους ικανοποιημένους, καθώς η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε πως είναι στο χέρι του Ρήγα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα του φετινού πρωταθλήματος.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Ρήγα, σε σχέση με το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του Βελεστίνου, με τον Αστέρα να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 55′. Η ομάδα της Ιτέας κέρδισε το κόρνερ, το οποίο αξιοποίησε ο Αλεξίου που με το κεφάλι γύρισε την μπάλα προς την εστία του Παπαγιάννη κι ο Χαραλαμπίδης με προβολή έκανε το 1-0.

 

Βλέποντας την εξέλιξη αυτή, το τεχνικό τιμ των φιλοξενούμενων πέρασε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο τον Νασιακόπουλο στη θέση του Κυριάκου, προσδίδοντας περισσότερα επιθετικογενή στοιχεία στη μεσαία τους γραμμή. Ο Ρήγας προσπάθησε να φανεί πιο επιθετικός, κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας πιο κοντά στην περιοχή του Πάππου, αλλά φάνηκε ευάλωτος στην αντεπίθεση στο 67′ και δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Γεωργουσόπουλος κέρδισε την κόντρα από τον Τσιώλη στον άξονα, έφτασε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής του Παπαγιάννη, τον οποίο βρήκε απέναντί του και τον πλάσαρε ιδανικά για το 2-0 που, ουσιαστικά, “κλείδωσε” τη νίκη για τον Αστέρα Ιτέας.

 

Το “ποτάμι δε γύριζε πίσω” για τον Ρήγα που, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, πάλεψε για το καλύτερο, δίχως να αλλάξει, όμως, κάτι, με τους Βελεστινιώτες να φεύγουν χωρίς βαθμούς από την Ιτέα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (Λίβας): Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μαλισσόβας (59′ Μπογκντάνι), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (85′ Κοντογιώργος), Σεΐτι (79′ Τοπούζι).

 

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Αλεξίου-Σπαθής): Παπαγιάννης, Ράπτης (79′ Σουγκάρης), Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Παπακώστας (82′ Παπαγεωργίου), Κυριάκος (59′ Νασιακόπουλος), Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής.

Related posts

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα δώσει ο Αήττητος στους φιλάθλους του που θα ταξιδέψουν στο Άργος

Abola Team 3

Παραίτηση του γενικού αρχηγού Τ. Γρυπαίου στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

Εθνικός Πειραιώς: Επίσημη η απόφαση για νέο κολυμβητήριο στο Σ.Ε.Φ.

Γιώργος Ανανίδας