free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηρόδοτος 2-0 εκτός τον Φωστήρα-Παπαματθαιάκης: «Ήταν νίκη καρδιάς»

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού- ο Ηρόδοτος ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετική και κατάφερε να «αλώσει» τον Ταύρο με 0-2 χάρη σε δύο κεφαλιές των κεντρικών αμυντικών του Ηροδότου, του Κανδηλάκη στο 67’ και του Γιαλούση στο 72’, μετά από ισάριθμα κόρνερ του Φραγκουλάκη.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο.

 

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν για τον Φωστήρα με τον Σιμώση να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα του Ηροδότου, να σουτάρει μετά από μικρή καθυστέρηση με τον Κανδηλάκη να κάνει σωτήριο τάκλιν και να ανακόπτει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

 

Η απάντηση από τον Ηρόδοτο ήρθε και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κανδηλάκη, ο οποίος μετά από γύρισμα του Φραγκουλάκη στο 9’ έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει εκτός από πλεονεκτική θέση.

 

Ο Ηρόδοτος πατούσε καλύτερα μετά την ευκαιρία του Φωστήρα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που φάνηκαν εκ νέου απειλητικοί με τον Τσώνη να πιάνει την κεφαλιά στο 18’ και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

 

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Γαρεφαλάκη.

 

Μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη ο Ηρόδοτος ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και στη συνέχεια ο αρχηγός του Ηροδότου γύρισε την μπάλα στην περιοχή με τον Γαρεφαλάκη να πιάνει μία κεφαλιά, όμως να βλέπει τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να απομακρύνει σωτήρια για την ομάδα του την μπάλα σε κόρνερ.

 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

 

Στην αρχή της επανάληψης έπεσε ο ρυθμός, όμως στο 67’ ο Ηρόδοτος που ήταν ανώτερος έφτασε στο 0-1 με τον Κανδηλάκη να προωθείται σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Φραγκουλάκης και με κεφαλιά ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ηροδότου «άνοιξε» το δρόμο για τη νίκη.

 

Οι βάσεις έγιναν ακόμη πιο γερές καθώς στο 72’ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού σημείωσε και δεύτερο τέρμα με ίδιο τρόπο.

 

Μετά από νέο κόρνερ του Φραγκουλάκη, ο Γιαλούσης κάνει την κεφαλιά και διαμορφώνει το 0-2.

 

Στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα έφυγε με το 0-2 και τους πολύτιμος τρεις βαθμούς από τον Ταύρο.

 

Πλέον απομένουν δύο εντός έδρας ματς για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και ένα εκτός στον Ατσαλένιο κόντρα στον ΠΟΑ και με τρεις νίκες θα στεφθεί πρωταθλητής του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

 

Συνθέσεις:

 

Φωστήρας: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης Θ. (84′ Δρώσης), Μανδύλης (75′ Προίκας), Τσώνης (70′ Χουστουλάκης), Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Κωνσταντινίδης Αλ., Σκάρος, Σίμωσης, Δωροβίνης, Παπανικολάου (53′ Ζαγοριανός)

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβυδάκης (77′ Μπαλάφας), Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (55′ Μελισσόπουλος), Μωραΐτης (85′ Καργιωτάκης), Ετόφ

 

Πηγή: prismasport

 

Ο τεχνικός του Ηροδότου έκανε λόγο για την πιο μεγάλη νίκη του Ηροδότου μέχρι την επόμενη ενώ εξήρε την φιλοξενία του Φωστήρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στον Athletic Radio 104,2  και στην εκπομπή «Αthletic Live» με τον Μανώλη Θέμελη: 

 

«Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο ήμασταν καλύτεροι στο ματς.

 

Ήταν άλλη μία νίκη καρδιάς, ψυχής που δείχνει το μέταλλο της ομάδας. Είναι η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη.

 

Μας νοιάζει μόνο το επόμενο ματς με την Κηφισιά. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 

Η φιλοξενία ήτα άψογη και μας χειροκρότησαν. Ευχαριστούμε την Διοίκηση και τον κόσμο του Φωστήρα, που ξέρει από ποδόσφαιρο».

Related posts

Ανακοίνωσε Παυλίδη ο Διαγόρας

Abola Team 2

Ανανέωσε και ο Κορωνέλος στον Χαραυγιακό

Abola Team 3

Α. Ξυδάκης, Λ. Κοσμαδάκης, Σ. Βλατάκης και Μ. Καλαϊτζάκης στον Ηρόδοτο

Abola Team 2