free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σκορπάει χαμόγελα το Καματερό-Επικράτησε 4-0 του Χαλκηδονικού και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις

Χρειάστηκε να περάσουν 21 αγωνιστικές ώσπου η ομάδα του Καματερού, να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου μαζί με Κοψαχείλα και Δάφνη Π. Φαλήρου.

Επίσης χρειάστηκε να περάσουν 44΄ μέχρι να μπει το πρώτο γκολ και να λυθούν τα πόδια των νεαρών ποδοσφαιριστών του Καματερού απέναντι στο φιλότιμο Χαλκηδονικό και να πάρουν μια άνετη νίκη με 4-0.

Το τι χαρά έχουν μοιράσει στα τελευταία ματς οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη με τα νικηφόρα αποτελέσματα, δεν λέγεται. Και ο κόσμος όμως δίνει βροντερό παρών εντός και εκτός έδρας βλέποντας την σπουδαία αυτή προσπάθεια των νεαρών άσσων.

 

Το ζήτημα για τους παίκτες του Νίκου Κουνάδη ήταν να πετύχουν το πρώτο γκολ και όταν το κατάφεραν όλα έγιναν πιο εύκολα, απλώς χρειάστηκε το γκολ με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου στο 44΄ ύστερα από σέντρα του Ανδριτσόπουλου.

 

Το β΄ ημίχρονο ήταν σαρωτικό για την ομάδα καθώς λύθηκαν τα πόδια των παικτών και σκόρπισαν χαμόγελα με την όμορφη εμφάνιση. Στο 56΄ ο Παναγιωτόπουλος με δυνατό σουτ και λάθος του τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0.

 

Στο 69΄ ο Λουβερδής επωφελήθηκε λάθος της άμυνας επιχείρησε μπάσιμο και συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημειώνοντας το 3-0.

 

Το 4-0 ήταν από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς και το χειροκρότησε όλο το γήπεδο. Ο Τσιργιώτης με απίστευτη κάθετη μπαλιά έβγαλε το Πετανάι σε φάση γκολ, όμως ο τελευταίος έσπασε την μπάλα παράλληλα για να έρθει ο Τσομπανίδης και να γράψει το τελικό 4-0.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κλείσαρης, Παπαϊωάννου, Τρουνγκου, Χαβέλλας (67΄ Τσιριγώτης), Ανδριτσόπουλος, Παππάς, Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος (56΄ Τσομπανίδης), Πετανάι, Τσιργιώτης (76΄ Χαιρετάκης), Σωτηρόπουλος (70΄ Μήτσου)

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Τσαβαρής, Σαρηγιαννόπουλος, Σουμπάσης, Σκέμπι, Νίκα, Λυμπερόπουλος, Ράπτης, Ραγιάς, Δημητρούλης (75΄ Χατζάρας), Αντωνόπουλος (63΄ Κουλούρης), Γκέρτσος (76΄ Παρίσης)

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 2/4

Abola Newsroom

Παναγιώτης Κυριακόπουλος (Φωστήρας Ηκιούπολης): “Επέστρεψα για να βοηθήσω να έρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει, διότι δεν είναι για την Β’ Κατηγορία

Τάσος Ζαφειρίου

Το Σάββατο 19/8 ξεκινάει προετοιμασία ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3