free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμειναν Διαγόρας Ρόδου και Ιωνικός Νικαίας

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Εθνικό έχασε ο Διαγόρας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα (0-0) κόντρα στον Ιωνικό. Έχασαν πέναλτι με τον Σουάνη στο 75′ οι «κυανέρυθροι»

 

Το μάτς:

 

Αναγνωριστικό δεκάλεπτο

 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση αρκετά νωθρά. Από την μία πλευρά ο Διαγόρας προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και φανεί απειλητικός και από την άλλη ο Ιωνικός προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα του. Στο 2′ ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Πολυχρονάκη πάνω στον Γεωργίου, όμως ο ρέφερι της συνάντησης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

 

Ανέβασε την πίεση ο Διαγόρας

 

Μετά και την συμπλήρωση 15′ λεπτών ο Διαγόρας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησε δύο ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κουρεπίνη. Αρχικά στο 16′ μετά από λάθος της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σουάνη, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως είδε τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κουρεπίνη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μεντής εκτέλεσε φάουλ, ο Γιόνδης πήδηξε ψηλότερα όλων, έκανε το γυριστό, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε αουτ. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι «κυανέρυθροι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν μετά από λάθος έξοδο του Κουρεπίνη, ο Σουάνης έκανε το πλάσε, όμως ο Πολυχρονάκης απομάκρυνε τη μπάλα με το κεφάλι, λίγο πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή.

 

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τα λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να μην δημιουργηθούν αρκετές τελικές. Έχασε μοναδική ευκαιρία από την άσπρη βούλα Στο 75′ οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Σουάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ιωνικού και ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον Πλάκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουάνης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ιωνικού. Στην συνέχεια της φάσης ο Μήτκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνδης πήρε την κεφαλιά, όμως και πάλι ο Κουρεπίνης είχε την απάντηση. Η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 93′ και πάλι για τον Διαγόρα, με τον Σουάνη να κάνει το παράλληλο γύρισμα στον Βελλίνη, ο οποίος έκανε το πλασέ χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

 

Συνθέσεις:

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Μήτκας, Ευαγγελιδάκης (79′ Αγγελούδης), Προβατίδης, Μεντής, Βελέτης, Πέεφ (85′ Kιοσέογλου), Σερτζίνιο (60′ Βελλίνης). Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογκοσιάν (97′ Όλα), Πολυχρονάκης, Χατζησάββας (79′ Γιαταγανάκης), Χαλκιάς, Γεωργόπουλος (87′ Νικολέτος)

 

Πηγή: xxsports

Related posts

Στις 17:00 ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου την Κυριακή στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Μανωλιά το Κερατσίνι

Abola Team 2

Από τη Λευκάδα στο Μαρτίνο ο Δ. Μπουρδούβαλης

Abola Team 2