free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του έβαλε … ταφόπλακα

Ψυχωμένος ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

 

 

 

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Ολυμπιακός παραχωρώντας οδυνηρή ισοπαλία 1-1 στον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης

 

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι χρειάζονταν μόνο νίκη, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον φεtινό τίτλο, αποδείχθhκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δεδομένου ότι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι μετά από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη.

 

Όμως, το χειρότερο για την ομάδα του Γκαρθία, είναι ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά ο γεγoνός ότι από το 60 είχε βρεθεί να αγωνίζεται με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Βαγγέλης Οικονόμου για μαρκάρισμά του επί του Καρίμ Ανσαριφάρντ, στην φάση από τη οποία προέκυψε το πέναλτι με το οποίο οι άνοιξαν το σκορ

Δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στο 88’ με εύστοχη εκτέλεση του Μουνιέ.  

Ένα… κλικ, πάντως, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Προτό είναι το μαρκάρισμα του Ένγκελς στον Μουνιέ, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δίνει, παρ’ όλα αυτά, την εσχάτη των ποινών -σε μία πάρα πολύ δύσκολη και οριακή φάση.

 

Ουσιαστικά, λοιπόν, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν… τρίποντο στο «αιώνιο» ντέρμπι, «τελειώνει» τα όνειρά τους για τίτλο, αφού έμειναν μακριά από την ΑΕΚ (54 έναντι 47 βαθμών), άσχετα από το τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις.

 

Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι, πλέον, στην πολυπόθητη 5η θέση, ξεπερνώντας Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

 

Διαιτήτευε ο Ευαγγέλου )Αθηνων), που απέβαλε στο 60’ τον Οικονόμου

 

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ένγκελς, Μποτία, Ομάρ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ρομαό, Πάρντο, Οφόε (55’ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (77’ Τζούρτζεβιτς).

 

 

 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε (65’ Μουνιέ), Κουλιμπαλί (80’ Χατζηγιοβάνης), Λουντ, Άλτμαν, Δώνης (65’ Αυλωνίτης).

 

 

Related posts

ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C.: Ανακοινώση συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο

Abola Team 2

Κορυφή ο Ολυμπιακός με «χρυσό» Καρίμ!

Kώστας Παλαιολόγος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Α’ Αθηνών

Abola Team