free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές μου»

Στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας που αποδίδει φέτος η Κηπούπολη εστίασε ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου τους λόγους της επιτυχημένης πορείας.

 

 

 

Την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε η Κηπούπολη και μάλιστα με τρόπο εμφατικό επκρατώντας με 3-1 του Ποσειδώνα Γλυφάδσς Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πινακα του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλν.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου:

«Απήραμε μία νίκη ψυχολογίας, που την είχαμε απόλυτη ανάγκη. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα και αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο φθάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που μαςέδως τη δυνατότητα να εδραιωθουμε στις πρώτες θέσεις. Το πούθα φθάσουεμ δεν ξέρω, όμως  αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι οι παίκτες μου είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στα συντριπτικά περισσότερα παιχνίδια που έχουε δώσει φέτος και αυτοί καθορίζουν την τύχη τους. 

Το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι ότι είμαστε όλοι μας μία οικογένεια και αυτό βγαίνει στον αγωνισιτκό χώρο . Η ομάδα παλεύει όσο μπορεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ κι αυτή μας βοηθάει να φτάνουμε σε νίκες»

 

 

 

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Γίναμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές!»

Kώστας Παλαιολόγος

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10

Ο ταλαντούχος Αδαμόπουλος στον Εθνικό Αστέρα

abola10