free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Το σίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια και την μάχη του φετινού τίτλου έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. 

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας παρέμεινε ο Άρης Πετρούπολης με την ευρεία του νίκη επί του Άγιου Θωμά με 4-1 

Οι «βυσσινί» αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και δεν επέτρψαν στον αντίπαλό τους να αμφισβητήσει την ξεκάθαρη ανωερότητά τους και έφτασαν στο «τρίποντο», που τουε επέτρεψε να διατηρηθούν έναν μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό (σ.σ. 44 έναντι 43 πόντων) κι ενώ απομένουν οκτώ καθοριστικές «στροφές» μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου». 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και μας παρέχει τη δυνατότητα να μένουμε κοντά στην κορυφή Απομένουν οκτώ πολύ καθοριστικές αγωνιστικές, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις πιθανότητες για το καλύτερο δυνατό.Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επόμενο πολύ δύσκολο, όσο και κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Πανερυθραίκό. 

Μία ομάδα πολύ μεθοδική , οργανωμένη, μ’ ένα καταξιωμένο προπονητή στον πάγκο της γι απολλά χρόνια, όπως είναι ο Αντώνς Τσιμπάκης, Επίσης θα πρέπει να μας προβληματίσιε το γεογνός ότι κέρδισε στην έδρα των Πετραλώωνν και αυτό το στοιχείο θα της δώει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα δουλέψουμε όλες αυτές τις ημέρες, με ξεκάθαρο στόχο να σταθούμε αντάξιοι τν προσδοκιών»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πρώτη νίκη με Κουσάνα για Ρουφ!

abola10

Νέος γυμναστής ο Άγγελος Αβραμόπουλος στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Στα Σούρμενα πάνω απ’όλα είναι οικογένεια! (φώτο)

abola10