free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί χρονιά στο ΗΝΙΟΧΟΣ-Νίκησε στον τελικό με 3-0 σετ την αξιόλογη REFEREES TEAM

Για δεύτερη σερί χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK που παρουσίασε απίστευτη δυναμική κατέκτησε το πρωτάθλημα και το τρόπαιο βέβαια, στην σπουδαία διοργάνωση στο Ανεξάρτητη Εργασιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών ΗΝΙΟΧΟΣ.

Στον μεγάλο τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής 4/3 στο Κλειστό της Λεωφόρου το συγκρότημα της Λίας Μήτση μπαίνοντας απο την πρώτη στιγμή αποφασισμένο για την νίκη και μπροστά σε ένα εντυπωσιακό κοινό που αποθέωσε τις πρωταθλήτριες νίκησε με 3-0 σετ την REFEREES TEAM και κατέκτησε και τον φετινό τίτλο.

Ήταν ενας ιδιαίτερα θεαματικός τελικός με την Λυροπουλου να σαρώνει με τα δυνατά καρφιά της αλλά και την Νταουσιάνη να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να καλύπτει όλους τους χώρους. Σταθερή στην απόδοσή της και η Μπάμπουλη που πήρε αρκετούς πολύτιμους πόντους χωρίς ωστόσο να υστερήσει καμία βολεϊμπολίστρια από τις πρωταθλήτριες.

Τα σετ 25-13, 25-10, 25-19.

Άριστη η διαιτησία από τις Χριστίνα Κατερλή και Βίκυ Κυριαλάνη.

UNION EUROBANK (κόουτς Λία Μήτση): Μπάμπουλη, Φλωροπουλου (αρχηγός), Λυροπούλου, Ντραγκίτσι, Νταουσιάνη, Ζερδέ αρχική εξάδα), λίμπερο η Αρκά ενώ έπαιξαν επίσης οι Πρανδέκα, Βήτου, Σαμέρα, Άξη, Κουμάκη, Αθανασοπούλου, Παγώνη, Μεγρέμη, Ρεμπελάκη, Λιανού, βοηθός προπονητή Θεόδωρος Δεστούνης.

REFEREES TEAM (Ανδρέας Πανάγος): Κούκα, Δημητρίου, Σταματοπούλου, Καραγιάννη, Χατζηθωμά, Πετροχείλου (αρχική εξάδα), Χιόνης λίμπερο ενώ έπαιξαν επίσης οι Μεταξά, Κονταρίνη, Αποστολοπούλου, Παπαγεωργίου.

Με το σφύριγμα της λήξης οι πρωταθλήτριες της UNION EUROBANK πανηγύρισαν τρελά την κατάκτηση του τίτλου και έδειξαν διψασμένες για περισσότερα ακόμα πρωταθλήματος.

Στον μικρό τελικό οι Ίωνες νίκησαν τον ΑΟ Βάρης Αναργυρούς με 3-0 σετ,

Ακολούθησαν οι απονομές την παρουσίαση των οποίων μαζλί με βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος όπως επίσης βραβεύσεις έκαναν ο διευθυντλης εργασιακών σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού της EUROBANK Τάκης Σωτηρόπουλος, ο γραμματλεας Αθλητισμού της UNION EUROBANK Δημήτρης Γκριτζάλας ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Χατζηλιάδης και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της EUROBANK Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Σχετικά με τις απονομές: Κύπελλα πήραν η δευτεραθλήτρια ομάδα των Διαιτητών-REFEREES TEAM, στην τρίτη ομάδα στους Ίωνες και Κύπελλο Ήθους δόθηκε στην Άμιλλα Καματερού, Αναμνηστικά και βραβεία δόθηκαν σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτο του τουρνου.α. Ειδικές βραβεύσεις έγιναν στηνΜαρία Λυροπούλου της UNION EUROBANK ως καλύτερη επιθετικός, στην καλύτερη λίμπερο την Δεσποινα Αρκά επίσης από την ομάδα της UNION EUROBANK< στην πολυτιμότερη βολεϊμπολίστρια του τουρνουά την Έλενα Νταουσιάνη επίσης από την ομάδα της UNION EUROBANK και στην καλύτερη σέρβερ την Παρασκευή Κούκα από την ομάδα των Διαιτητών-REFERΕES TEAM.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ψυχή του τουρνουά ΗΝΙΟΧΟΣ, στον Πέτρο Μέρκο.

Related posts

«Πυροβολεί» η ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το 5Χ5!

Ρένος Γιαμπουράς

Η UNION EUROBANK στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ με 3-2 στα πέναλτι επί της ALPHA BANK (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Προσφυγικό Δίκτυο – Union Eurobank 1-2

Ρένος Γιαμπουράς