free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Διαδικαστικού χαρακτήρα οι επόμενες αγωνιστικές»

Το βλέμμα στο μέλλον και στον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης περιόδου στρέφει πλέον ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Σε καταδικαστική ήττα με 4-3 από την Νέα Σμύρνη υποχρεώθηκε η Αλσούπολη, με άμεση συνέπεια να αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα διεκδίκησης μίας εκ των προνομιούχων θέσεων του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, μολονότι προηγήθηκε νωρίς νωρίς 0-2, εντούτοις δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση,με άμεση συνέπεια η λήξη του πρώτου μέρους να την βρει να χάνει με 3-2… 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης εστίασε στο γεγονός ότι πλέον ξεκινάει για την ομάδα του μία νέα εποχή, με άξονα την επόμενη σεζόν. 

«Μετά από αυτή την ήττα ουσιαστικά χάσαμε κάθε ελπίδα για κάτι καλό στον όμιλό μας.Προηγηθήκαμε νωρίς νωρίς 0-2, αλλά στην συνέχεια δεν δείξαμε την απαιτούμενη προσήλωση και συγκέντρωση, με άμεση συνέπεια στο ημίχρονο να χάνουμε με 3-2. 

 Οι επόμενες οκτώ αγωνιστικές αποκρτούν διαδικαστικό χαρακτήρ απλέον και μας δίνουν την δυνατότητα να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας. Το μοναδικό κέρδος αό το συγκκειρμένο παιχνίδι ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του 17χρονου Χρήστου Γιαννακόπουλου .Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και ήταν εκπληκτικός, Πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ έδως εκαι την ασίστ στο δεύτερο, αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου του.»

 

 

 

Related posts

Επαγγελματική νίκη για το Καματερό…

Ρένος Γιαμπουράς

Πήρε Σωκράτη Ντούβλη ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Abola Team 3

Γκοβερίνος: «Δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα»