free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σουτζής: «Το ματς με τον Φωστήρα είναι το πιο κρίσιμο για τον ΠΟΑ»

Την ανωτερότητα της Παλαιόχωρας στο μεταξύ τους παιχνίδι παραδέχτηκε ο τεχνικός του ΠΟΑ (1-0).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Μανώλη Σουτζή μετά το Παλαιόχωρα – ΠΟΑ 1-0:

 

«Να ευχαριστήσω την Παλαιόχωρα για την άψογη φιλοξενία. Για το παιχνίδι, αυτό που είχαμε σχεδιάσει ήταν να περιμένουμε τον αντίπαλο.

 

Ξέρουμε ότι η Παλαιόχωρα έχει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θέλαμε να παίξουμε σκληρά και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Νομίζω ότι στα πρώτα 25 λεπτά του α’ ημιχρόνου είχαμε προβλήματα και ο αντίπαλος έβγαζε πολύ εύκολα παίκτες από πίσω, χωρίς πάντως να έχει την μεγάλη ευκαιρία.

 

Στο β’ ημίχρονο, έτσι όπως πήγαινε το ματς, νομίζω ότι όποιος έκανε το λάθος και έβαζε το γκολ αυτός θα κέρδιζε κιόλας. Κάναμε το λάθος και γλίστρησε ο παίκτης μου, χωρίς να φταίει φυσικά και έγινε το πέναλτι και δεχτήκαμε την αποβολή και μετά, μοιραία, το παιχνίδι έγινε πολύ πιο εύκολο για τον αντίπαλο.

 

Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε, βάζοντας μέσα παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Συνεχίζουμε, την Κυριακή νομίζω ότι παίζουμε το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς και θεωρώ ότι αν το κερδίσουμε θα είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να παραμείνουμε στην κατηγορία.

 

Εύχομαι στον κόουτς (Δημ. Μαγκαφίνη) καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, γιατί είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έχουν καταφέρει οι άνθρωποι. Εμείς συνεχίζουμε, τα κεφάλια μέσα και ο στόχος είναι την Κυριακή να κερδίσουμε για να μπορέσουμε ν’ ανασάνουμε και να είμαστε κοντά στην παραμονή».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Ενδιαφέρον της Ρόδου για Παβίσεβιτς!

Abola Team 2

Μανωλιουδάκης Γιάννης… από τις Ακαδημίες του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στον Παναθηναϊκό!!

admin

Τέλος ο Ουσταμπασίδης από τον Εργοτέλη

Abola Team 3