free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δωρεάν μαθήματα Γαλλικών από το Νίκο Μπερεδήμα στους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου που πήρε άριστα αγωνιστικά αλλά και στην αποκριάτικη εκδήλωση

Σε ευρωπαϊκά πρότυπα συνεχίζει να λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα και με αυτό τον τρόπο να πορεύεται ο ιδιαίτερα νεανικός Ολυμπιακός Λαμπρινής-Γαλατσίου.

Αρχικά από τις 3 Μαρτίου έχουν ξεκινήσει τα δωρεάν μαθήματα Γαλλικών στα παιδιά του συλλόγου από τον πρόεδρό του Νίκο Μπερεδήμα που στην κεντρική φώτο διακρίνεται με τον Μίμη Δομάζο.

Λίγο αργότερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες του συλλόγου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν. Τα Αστεράκια νίκησαν 6-0 τον Αχαρναϊκό ενώ έχασαν με 0-4 από τον Μπατίστα, τα Junior κέρδισαν 10-6 την ΑΕΚ, οι Παμπαίδες έχασαν 1-6 από τον Πεύκης και οι Παίδες από την ίδια ομάδα με 5-7 και οι Νέοι έχασαν πάλι από τον ΠΑΟ Πεύκης μετά από συγκλονιστικό ματς με 2-3. Αποδεικνύεται ότι όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου πάντα βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση.

Στην ΦΩΤΟ νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου φωτογραφίζονται με τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Τέλος, μεγάλη χαρά και κέφι έφερε η αποκριάτικη γιορτή που έγινε για παιδιά του συλλόγου και τους γονείς τους.

 

 

 

 

 

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13 & 14/5) σε Νέους-Παίδες-Παμπαίδες ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Κλήση προεθνικής ομάδας (γενν.2001 – γενν.2003)

Ρένος Γιαμπουράς

Παίξε μπάλα διασκεδάζοντας” Πρόγραμμα Προπονήσεων ανακοινώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε Ελευθερούπολης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019

Ρένος Γιαμπουράς