free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, οι ποινές σε παίκτες, το αγωνιστικό πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου και οι κλήσεις σε απολογία

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.15 θα διεξαχθεί  στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Τελικός Κυπέλλου Πειραιά «Γ. ΓΚΑΜΙΛΗΣ» ανάμεσα στα σωματεία Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.  ενώ την Πέμπτη και ώρα 11.00 στην  αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να ρυθμισθούν θέματα που  αφορούν την  ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (διάθεση εισιτηρίων, θύρες που θα λειτουργήσουν κλπ.).

 

 

 

Ενημέρωση για τις διαπιστεύσεις του Τελικού

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει  τους δημοσιογράφους, ρεπόρτερ, φωτορεπόρτερ που θα θελήσουν να καλύψουν τον Τελικό Κυπέλλου, ότι μέχρι και την Δευτέρα 12/3/2018 θα πρέπει να απευθυνθούν στην γραμματεία της Ένωσης προκειμένου, να πάρουν την απαραίτητη διαπίστευση, ενημερώνοντας για τα στοιχεία τους και το μέσο που εκπροσωπούν.

 

 

 

Μόνο η Α΄ Κατηγορία παίζει μπάλα το ΣΚ 24-25/3

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι βάση του ετήσιου προγραμματισμού των αγώνων, το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου,  αγωνιστικές υποχρεώσεις θα υπάρχουν μόνο για τους 2 ομίλους της Α΄ Κατηγορίας (26η αγωνιστική).

 

Αντίθετα η Β΄ Κατηγορία και η Γ΄ Κατηγορία θα έχουν ρεπό.

 

 

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 3 & 4.3.2018, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

ΣΤΕΦΑΝΗΣ Χ. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 5.3.2018 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 40€

 

ΠΕΤΡΙΔΗΣ Γ. ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 5.3.2018.

 

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Σ. ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 5.3.2018.

 

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 5.3.2018 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

 

 

 

Κλήση σε απολογία

 

Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (αγώνας ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 4/3/2018).

 

*Το σχετικό υπόμνημα θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τρεις ημέρες από την ενημέρωση του σωματείου του και των εκπροσώπων του.

Related posts

Τον Μαυρουδή απέκτησε η Ελλάς Ποντίων

Abola Team 3

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κ.ΑΔΑΜΟ, 8-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (3/6) στα ματς των υποδομών στον Πειραιά

Abola Team 3