free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καταγγελίες από τον πρόεδρο του ΟΦ Ιεράπετρας!

Οι δηλώσεις του προέδρου για την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό και η καταγγελία για τον τελικό του Κυπέλλου Λασιθίου

 

Ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική πέτυχε την Κυριακή (4/3) ο ΟΦ Ιεράπετρας, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Ωστόσο, μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε ευχάριστη θέση, δεν παραλήφθηκαν όμως δυσάρεστα σκηνικά με βαριές κουβέντες και παράπονα.

 

«Μέχρι όμως να το δούμε να συμβαίνει αυτό και μαθηματικά δεν εφησυχάζουμε, υπάρχει μεγάλη αγωνία για να μην πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Όπου κι αν πάμε οι αντίπαλοι μας το αναγνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πέσουμε, όμως δεν θα τους περάσει. Το λυπηρό είναι πως αυτοί βρίσκονται μέσα στην Ιεράπετρα» τόνισε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος.

 

Επίσης, αναφέρθηκε στην περίπτωση της ένστασης για τον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Λασιθίου με τον ΑΣΙ και μίλησε για άτομα από την Ιεράπετρα… «μετρημένους στα δάχτυλα» που προσπάθησαν να προκαλέσουν πρόβλημα στον ΟΦΙ δίνοντας πληροφορίες σε αντίπαλη ομάδα.

 

«Ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά πράγματα, τρεις μέρες ασχολούμασταν με αυτή την περίπτωση που δεν θα έβγαινε και πουθενά. Ξέρουμε ποιοι τα κάνουν αυτά και θα πρέπει να ντρέπονται να πλησιάζουν το Βουζουνεράκειο. Κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα προσφέρουν μίσος, αλλά θα κόψουμε τα πόδια όποιου αλήτη πειράζει την ομάδα. Είμαι σοβαρός άνθρωπος, και όσο είμαι εγώ σε αυτή την ομάδα τέτοια πράγματα δεν θα περάσουν. Έρχεται η ώρα τους» ήταν τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε.

 

Πηγή: prismanews

Related posts

Η μαγκιά του Δημήτρη Παπασπύρου που το τόλμησε στα δύσκολα, το πίστεψε και το πέτυχε

Abola Team 3

Το τελευταίο του χαρτί παίζει με Εθνικό ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2

Ανανέωσε με Ρέντζη η Κηφισιά

Abola Team 3