free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με Ιπποκράτη»

Το έναυσμα για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης. 

 

 

 

 

Στην παρθενική φετινή του εντός έδρας ήττα με … θύτη τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης υποχρεώθηκε ο ΠΟΨ (0-1),χάνοντας την ευκαιρία να διατηρήσει την διαφοράς σχετικής ασφαλείας από τους διώκτες του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα του Ψυχικού στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη, δεδομένου ότι απώλεσε σωρεία ευκαιριών, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι από τον Σωτήρη Λεοντίου, ωστόσο,άπαντες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην απαιτητική συνέχεια και στο ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον δυνατό Ιπποκράτη. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: 

«Η ομάδα μας δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, με άμεση συνέπεια να ηττηθεί από τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι, αφού χάσαμε πληθώρα ευκαιριών, με τον Σωτήρη Λεοντίου να χάνει πέναλτι και να έχει ακι δύο ακόμη δοκάρια. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ιπποκράτη, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος.  Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες, ώστε να διαηρηθούμε ακλόνητοι στην κορυφή»

 

Αμφίβολοι Δαμαλάς και Μαραβελάκης

 

Μετ ’εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΟΨ, ενόψει της επρχόμενης αναμέτρησης με τον Ιπποκράτη. 

Ο Ανδρέας Δαμαλάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, ενώ ο Ηλίας Μαραβελάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις  στον αχίλλλειο τένοντα από την αναμέτρηση με τον Δούρειο ολυμπαιό Κυψέλης ακι η συμμετοχή τους κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 

 

Related posts

Τελος ο Πανουσόπουλος Απο τον Βύρωνα

Abola Team 2

Συνεχίζουν Βιδάκης και Κοτζαμανίδης στον Διαγόρα Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Ιπποκράτης-Διαγόρας Αιγάλεω 2-1

Abola Team 3