free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου»

Η υψηλών απαιτήσεων αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου βρίσκεται  πλέον στο μυαλό του τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρου Σομπότοβιτς. 

 

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Αστέας Ζωγράφου με την επιβλητική του  νίκη επί της Χρυσούπολης με 3-0. 

Οι «κυανέρυθροι» αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκαν να προσθέσουν τρεις ακόμη πόντους στο σακούλι τους δικαιολογώντας απόλυτα την θέση στην πρώτη πεντάδα όπου καταλαμβάνουν στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον ατενίζουν τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς 

«Πετύχαμε μία άνετη νίκη επί της Χρυσούπολης, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή παρουσία. Πλέον  η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παινχίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Μία ομάδα πολύ οργανωμένη και από τις ποιοτικότερες της κατηγορίας, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της πολλούς αξιόλογους κι έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις πρωταθλητισμού. Θα πάμε να κάνουμε την  προσπάθειά μας ευελπιστώντας να φανούμε ανταγωνιστικοί»

 

Αμφίβολοι Μπασινάς και Καραμάνος

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Ζωγράφου, ενόψει της αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μπασινάς τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Χρυσούπολη και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα. Οι πιθανότητες να προλάβει την προσεχή αναμέτρηση προβάλλουν λιγοστές. 

Παράλληλα, πρόβλημα  στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Χρήστος Καραμάνος και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό κατά πόσο θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στο 82′ ο Πανιώνιος Καισαριανής λύγισε με 2-1 την Κηφισιά 2010

Τάσος Ζαφειρίου

Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα για τα Μελίσσια (photos)

Γιάννης Μελίτας

Ραφαηλίδης: «Δεχόμαστε τρομερό κυνηγητό από τους διαιτητές!»

Kώστας Παλαιολόγος