free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Το νικηφόρο σερί των προηγούμενων αγωνιστικών διακόπηκε την περασμένη αγωνιστική για τον ΠΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος «έμεινε» στο άγονο 0-0 απέναντι στον ψυχωμένο Παράδεισο Αμαρουσίου. 

Το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με άμεση συνέπεια να μην μπορέσει να διευρύνει το νικηφόρ του σερί.

Κάτι το οποίο παραδέθχηκε ο έμπειρος τεχνικός: 

«Δεν βρεθήκαμε σε καθόλου καλή ημέρα. Σε καμία περίπτωση δεν πιάσαμε την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων κόντρα σε μία ομάδα πολύ αξιόμαχη όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Γενικά ήταν μία άσχημη ημέρα για την ομάδα μας» τόνισε με κατηγορηματικό ύφος ο Θανάσης Ζαμπούρας, για να προσθέσει δίνοντας το στίγμα του για τη συνέχεια: 

«Παρά την ισοπαλία κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου δεν πτοούμαστε. Δεν στεκόμαστε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα μα βρίσκεται εντός στόχων και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι μας βάζει στο … τριπάκι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο , να διαπιστώσουεμ τα λάθη μας και να βρούμε τρόπους να τα διορθώσουμε»

 

  

 

Related posts

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» Σπυροπάλι τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

Από σκληρό μέταλλο η Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10